شناسهٔ خبر: 70687339 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: عصر ایران | لینک خبر

فست‌فود قجری در تهران قدیم

در تهران دوره قاجار، پایتخت‌نشینان وقتی می‌خواستند با مواد غذایی دم‌دست‌شان غذایی فوری درست کنند، سراغ اشکنه می‌رفتند.

صاحب‌خبر -

در همه خانه‌ها می‌شد مقداری روغن، پیاز، کشک و... پیدا کرد و اشکنه را که با کمترین دردسر و به سرعت آماده می‌شد، روی سفره گذاشت. تهرانی‌ها اما از میان انواع اشکنه بیشتر به اشکنه چنگال، کال‌جوش و اشکنه شنبلیله علاقه داشتند و این سه نوع اشکنه میان پایتخت‌نشینان دوره قاجار بیشتر طرفدار داشت.

منبع: همشهری آنلاین