شناسهٔ خبر: 70684317 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: دانشجو | لینک خبر

در صحن علنی مجلس؛

رفیعی: میزان بازیافت پسماند‌های خشک در کلانشهر‌ها حدود ۹ درصد است/ پسماند‌های پزشکی در بسیاری از استان‌ها همچنان به روش سنتی دفع می‌شوند+فیلم

رئیس فراکسیون محیط زیست مجلس در صحن علنی گفت: میزان بازیافت پسماند‌های خشک در کلانشهر‌ها حدود ۹ درصد است.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو، رفیعی، رئیس فراکسیون محیط زیست مجلس در صحن علنی گفت: بر اساس گزارش وزارت کشور در سال ۹۹ روزانه بیش از ۵۸ هزار تن پسمان در ایران تولید می‌شود که سهم شهرنشینان۸۳ درصد است.

وی افزود: بر اساس آمار‌های موجود میزان بازیافت پسماند‌های خشک در کلانشهر‌ها که ۳۵ درصد کل پسماند‌ها را تشکیل می‌دهد حدود ۹ درصد است که علی رغم توجیه اقتصادی بالایی که دارند صرفاً یک سوم آن بازیافت می‌شود.

رئیس فراکسیون محیط زیست مجلس ادامه داد: همچنین از کل پسماند‌تر که انتظار می‌رود ۶۰ درصد آن تبدیل به مواد و انرژی شود فقط ۲۶ درصد بازیافت می‌شود.

وی تصریح کرد: طبق آمار رسمی منتشر شده سالانه حدود ۳۲ میلیون تن پسماند صنعتی در کشورمان تولید می‌شود که از این میزان ۸ میلیون تن به پسوند صنعتی خطرناک اختصاص دارد که با کارگیری تمام ظرفیت‌های‌ام‌های موجود، تنها ۷ درصد از این ۸ میلیون تن بازیافت می‌شود.

<div id="video-display-embed-code_2586564" ><script type="text/JavaScript" src="https://snn.ir/fa/news/play/embed/1213293/2586564?width=400&height=300"></script></div>
 

تهران در سال ۹۹ حدود ۱۴ هزار زباله‌گرد داشته که ۴۷۰۰ نفر از آنها کودکان بودند

رئیس فراکسیون محیط زیست مجلس گفت: به استناد گزارش شهرداری تهران در سال ۹۹ تعداد افراد زباله‌گرد در تهران بالغ بر ۱۴ هزار نفر عنوان گردیده که ۴۷۰۰ نفر از آنها کودکان هستند.

وی اضافه کرد: نکته قابل تحمل در رابطه با آمار فوق حضور ۹۰ درصدی مهاجران غیرقانونی در میان جمعیت زباله گرد کشور است.

رفیعی بیان کرد: وجود شبکه‌های غیر رسمی جمع آوری پسماند خشک تبعاتی را در حوزه مدیریت پسماند به همراه داشته که از آن جمله می‌توان به عدم رعایت قانون تابعیت اتباع خارجی، ایجاد روابط ناسالم و غیرشفاف اقتصادی، شکل گیری اجتماعات ناسالم به لحاظ مسائل بهداشتی، امنیتی و حتی اقتصادی و آسیب به چرخه اقتصادی به دلیل عدم مدیریت صحیح و غیربهداشتی در فرآیند جمع آوری و خروج منابع از کشور اشاره داشت.

<div id="video-display-embed-code_2586568" ><script type="text/JavaScript" src="https://snn.ir/fa/news/play/embed/1213293/2586568?width=400&height=300"></script></div>