جوان آنلاین: به گزارش یورونیوز، دیدگاه رایج در مورد هوش حیوانات تمایل زیادی به وجود یک سلسله مراتب دارد و طبیعتاً ما انسانها خود را در صدر قرار آن فهرست میبینیم. شامپانزهها، آببازسانان (پستانداران دریایی)، فیلها و چند گونه از پرندهها معمولاً بهخاطر عقلشان مورد تحسین قرار میگیرند، در حالی که سایر حیوانات در مراحل پایینتر در نظر گرفته میشوند. مهم این است که آنها در جنبههای مختلف به اندازه کافی هوشمند بودهاند که بتوانند بقا داشته باشند و امیدوارانه در طبیعت رشد کنند. وقتی مشاهده میکنیم برخی حیوانات از ابزار استفاده یا برای خود برنامهریزی میکنند، آن وقت دشوار است که استدلال کنیم آنها فکر نمیکنند. با این حال، ما انسانها این خصیصه را خیلی کمتر به حیوانات رده پایینتر در سلسله مراتب فکری نسبت میدهیم. این طرز فکر به طور قابل توجهی بر نحوه رفتار ما با گونههای مختلف حیوانی تأثیر میگذارد. برای مثال همه ناراحت میشوند که شامپانزهها در قفسهای آزمایشگاهی کوچک نگهداری شوند، ولی بسیاری از مردم از خوردن تخممرغهای مرغهایی که در شرایط تنگ مرغداریها نگهداری میشوند، ناراحت نیستند.
با پیشرفت فناوری و ابزارهای هوش مصنوعی، در سال ۲۰۲۵، شاهد خواهیم بود که از هوش مصنوعی و ابزارهای یادگیری ماشینی برای درک ارتباطات حیوانات استفاده میشود. هم اکنون حجم زیادی از دادههای مربوط به آوای حیوانات در حال گردآوری است تا بلکه از طریق هوش مصنوعی بتوان الگوریتمهای زبانی حیوانات را تشخیص داد.
به زودی میفهمیم که حیوانات و گیاهان چه میگویند
به گزارش یورونیوز، دیدگاه رایج در مورد هوش حیوانات تمایل زیادی به وجود یک سلسله مراتب دارد و طبیعتاً ما انسانها خود را در صدر قرار آن فهرست میبینیم.
صاحبخبر -
∎