به گفته دکتر جواد افشارمنش، این حادثه در ساعت ۱۴ روز ۱۷ دیماه به مرکز اورژانس اطلاع داده شد. بلافاصله اکیپهای اورژانس به محل اعزام شدند تا اقدامات لازم را انجام دهند.
افشارمنش درباره علت این حادثه گفت: به دلیل نامشخص بودن علت اولیه مسمومیت، هماهنگیهای لازم با تیمهای ارزیاب دانشگاه علوم پزشکی صورت گرفت. پس از بررسیها مشخص شد که مسمومیت ناشی از عدم وجود تهویه مناسب در محل و فعالیت کپکها و قارچهای سیبزمینی بوده که باعث انتشار گازهای سمی شده است.
وی افزود: ۹ نفر از کارکنان این سردخانه به دلیل استنشاق این گاز سمی به بیمارستان منتقل شدند. خوشبختانه پس از اقدامات درمانی، هفت نفر از مصدومان ترخیص شدند و حال عمومی دو نفر دیگر نیز تحت کنترل است.
انتهای پیام