شناسهٔ خبر: 70679140 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: دولت.آی‌آر | لینک خبر

رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور:

معاونان و مدیران منابع انسانی، بازوی اجرایی تحول نظام اداری در دستگاه‌های اجرایی هستند

معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور در جمع مدیران منابع انسانی دستگاه‌های اجرایی گفت: یکی از مهمترین مسائل نظام اداری، نحوه عملیاتی شدن و اجرایی شدن تصمیمات کارشناسی است که در شورای‌عالی و سازمان اداری و استخدامی کشور گرفته می‌شود.

صاحب‌خبر -

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی دولت، علاءالدین رفیع‌زاده امروز در جمع مدیران منابع انسانی دستگاه‌های اجرایی ضمن تشریح برنامه‌های این سازمان در دولت چهاردهم، بر تقویت راهکارهای اجرای تصمیمات شورای‌عالی اداری و سازمان اداری و استخدامی کشور در دستگاه‌های اجرایی برای تحول در نظام اداری تاکید کرد.

وی با اشاره اهمیت جایگاه و نقش مدیران در دستگاه‌های اجرایی برای عملیاتی سازی تصمیمات گفت: اگر قوانین، مصوبات و سیاست‌هایی که اتخاذ می‌شود در سطح دستگاه‌های اجرایی به درستی پیاده‌سازی نشود، در نهایت منتج به نتیجه مطلوب و منجر به رضایت مردم نخواهد شد. 

رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور با اشاره به تصویب سند اصلاح نظام اداری دولت چهاردهم در جلسه گذشته شورای‌عالی اداری، تصریح کرد: برای آنکه سند اصلاح نظام اداری در دولت چهاردهم تا حد زیادی به درستی اجرا شود، پیوست‌های کاربردی برای آن طراحی شده است. 

رفیع‌زاده درباره پیوست آموزشی تدوین شده برای سند اصلاح نظام اداری دولت چهاردهم گفت: در این پیوست ما به دنبال آموزش‌های اثرگذار برای اجرای این برنامه هستیم و باید از نگاه صوری به آموزش دوری کنیم، چراکه با این نوع نگاه هدف قانونگذار که افزایش دانش و توانمندی کارکنان و مدیران است، محقق نمی‌شود. 

وی با تاکید بر اینکه برخی تصمیمات در ادوار گذشته منجر به یک به‌هم‌ریختگی در نظام انتخاب و انتصاب مدیران شده است، گفت: یکی از کارهای مهمی که در حال حاضر در حوزه انتخاب و انتصاب مدیران حرفه‌ای در حال انجام است، بازنگری در این نظام بوده که به زودی در معاونت سرمایه انسانی سازمان اداری و استخدامی کشور مدون خواهد شد. 

رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور در ادامه با اشاره به اینکه فرهنگ سازمانی و اخلاق اداری از موارد مورد تاکید رئیس‌جمهور است، تصریح کرد: تفسیر از اخلاق در نظام اداری و مدیریت در وهله اول به معنای اعتقادات و باورهای درونی در مواردی چون رعایت عدالت، راستگویی و احترام به حقوق دیگران است ولی اینکه چقدر بتوانیم در مواجه با اجتماع و افراد به این باورها عمل کنیم، ما را با وجه دیگری از تفسیر اخلاق مواجه می‌کند. 

رفیع‌زاده با بیان اینکه در گذشته برنامه‌ای منسجم برای اصلاح نظام اداری نداشتیم، اظهار کرد: این برنامه با توجه اصلی به سیاست‌های کلی نظام ابلاغی مقام معظم رهبری و عمده آن بر اساس فصل 23 قانون برنامه هفتم پیشرفت و سایر اسناد بالادستی تنظیم شده است که بر اساس این سند برنامه‌های اصلاحی در نظام اداری را دنبال می‌کنیم. 

وی در پایان سخنان خود از معاونان و مدیران حوزه منابع انسانی در دستگاه‌های اجرایی به عنوان بازوان اجرایی سازمان اداری و استخدامی کشور در دستگاه‌ها یاد کرد و برنامه‌های این سازمان در دولت چهاردهم تشریح کرد. 
 

بر اساس این گزارش، رئیس سازمان ادارس و استخدامی کشور در این مراسم که با حضور ذبیح‌اله سلمانی، معاون سرمایه‌انسانی، محمد شفیعی، رئیس مرکز روابط عمومی و امور بین‌الملل و علی تفرشی؛ معاون توسعه مدیریت و منابع و مدیران منابع انسانی دستگاه‌های اجرایی کشور برگزار شد، در خصوص راه‌اندازی مرکز فوریت‌های اداری، تدوین سند نقشه راه توسعه دولت هوشمند، تربیت 500 مدیر و اصلاحات ساختاری دستگاه‌ها توضیحاتی را ارائه کرد. 

انتهای پیام