شناسهٔ خبر: 70678291 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: روزنامه ۱۹دی | لینک خبر

عملیات ساخت فرودگاه قم با مشارکت بخش خصوصی به‌زودی ادامه می‌یابد

۱۹ دی آنلاین: استاندار قم گفت: با برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده با بخش خصوصی، بزودی عملیات ساخت و تکمیل پروژه فرودگاه قم با مشارکت این بخش تداوم می‌یابد و امیدواریم هر چه سریع‌تر شاهد بهره‌برداری از آن باشیم.

صاحب‌خبر -
دکتر اکبر بهنام‌جو، استاندار قم، در نشست ماهانه جمعیت قمی‌های مقیم تهران اظهار داشت: در دیداری که با مراجع معظم تقلید و با حضور ریاست جمهوری و وزیر کشور به‌طور جداگانه داشتیم، و نیز با جلساتی که با بخش خصوصی برگزار کرده‌ایم، برای توسعه و پیشرفت قم و با توجه به اهمیت موضوع گردشگری مذهبی، ضرورت تکمیل فرودگاه در اولویت قرار گرفته و پیگیر تکمیل آن خواهیم بود.  

وی در ادامه با بیان اینکه هجده سال ساکن قم بوده و شناخت خوبی از ظرفیت‌ها و کاستی‌های این استان دارد، گفت: آمایش استان را در حال تدوین هستیم تا بر اساس برنامه هفتم، در راستای توسعه استان گام برداریم و با هدف‌گذاری دقیق بتوانیم در بازه‌های تعریف‌شده به مقصد و مقصود برسیم.  

وی به مشکل کلاس‌های درسی اشاره کرد و بیان داشت: امروز برخی از مدارس با کلاس‌های ۴۰ نفره تشکیل می‌شود و با جلساتی که با خیرین و معاونت نوسازی مدارس انجام دادیم، بزودی ساخت مدارس از سوی خیرین و معاونت نوسازی آغاز خواهد شد تا کمبود ۲۷ هزار کلاس درس جبران شود و وضعیت استان از متوسط کشوری بالاتر رود.  

وی ناترازی در برق را مشکل جدی قم عنوان کرد و گفت: با سرمایه‌گذاران نشست‌هایی داشته‌ایم و قم با توجه به آفتاب خوب، ظرفیت تولید برق از انرژی خورشیدی را دارد. زمین و منابع آن در دست بررسی است و در حال حاضر پروژه تولید ۱۴۰ مگاواتی آغاز شده است. امیدوارم در دو سال آینده بتوانیم میزان نیاز استان را تأمین کنیم و سفره قطعی برق صنایع و منازل را برای همیشه جمع نماییم.  

بهنام‌جو آسیب‌های اجتماعی در قم را با توجه به وجود ظرفیت بی‌نظیر مانند حوزه علمیه و مراکز فرهنگی، زیبنده این استان ندانست و افزود: انتظار می‌رود قم، بدون آسیب‌های اجتماعی، الگویی برای کشور و جهان اسلام باشد. از پتانسیل ظرفیت‌های فرهنگی استان استفاده خواهیم نمود.  

زیرساخت‌های لازم برای جذب گردشگر مذهبی و علمی در قم وجود ندارد


استاندار قم جایگاه این استان را در موضوع گردشگری مذهبی بسیار بااهمیت برشمرد و گفت: متأسفانه با وجود پتانسیل‌های استان در جذب گردشگر مذهبی و علمی، زیرساخت‌های لازم وجود ندارد. تلاش خواهیم کرد تا هتل‌های پنج ستاره و چهار ستاره در حال ساخت را با ارائه تسهیلات لازم تکمیل کنیم. اتمام پروژه‌های مترو، منوریل، و فرودگاه نیز شتاب بیشتری خواهد گرفت تا از این ظرفیت حداکثر استفاده را نماییم.  

خشک شدن سد پانزده خرداد، معضل گرد و غبار، آب شرب، بهداشت و درمان، و کمبود تخت بیمارستان از دیگر موارد مورد بحث استاندار در این جلسه بود. وی ابراز امیدواری کرد با تهیه و تدوین نقشه راه استان توسط مدیران و صاحب‌نظران، که بزودی آماده می‌شود، گام به گام در حل مسائل و مشکلات حرکت کرده و در پایان دولت چهاردهم شاهد استانی پویا و زنده در بخش‌های مختلف باشیم.  

استاندار قم با بیان اینکه دولت به تنهایی نمی‌تواند بر مشکلات فائق آید، حضور نخبگان، خیرین، و بخش خصوصی را ضامن رشد، توسعه، و پیشرفت هر استانی برشمرد و از جمعیت قمی‌های مقیم تهران به‌عنوان بازوی مشورتی یاد کرد و گفت: تلاش خواهم کرد تا با افزایش نشست‌ها با این جمعیت بتوانم از ظرفیت فکری بیشتری در مسیر حل معضلات قم بهره‌مند گردم.  


پیش از سخنرانی استاندار قم، تعدادی از صاحب‌نظران و مدیران استانی نقطه‌نظرات خود را ارائه کردند.  

دکتر اصغر عبداللهی، عضو هیئت مدیره جمعیت قمی‌های مقیم تهران، به‌عنوان نخستین سخنران از قم به‌عنوان حرم اهل بیت علیهم‌السلام و آغازگر انقلاب اسلامی یاد کرد و گفت: در این استان از صد و ده ملیت برای تحصیل حضور دارند و شهید سیدحسن نصرالله یکی از شاگردان مکتب قم بود که محور و نماد مقاومت در برابر ظلم صهیونیستی گردید. انسان‌هایی که با تحصیل در این شهر و بازگشت به کشورشان مبدأ تحولات و انقلاب‌های چشمگیری شدند، اسلام و مذهب شیعه را در کشورهای آفریقایی عظمت بخشیدند و موجب گسترش آن شدند. هر کس به این استان خدمت کند، مطمئناً اجر بی‌نهایتی نصیبش می‌شود.  

وی موقعیت جغرافیایی قم را، با توجه به نزدیکی به پایتخت و شهرهای بزرگ و قرار گرفتن در چهارراه شهرها، مستعد رشد و پیشرفت دانست و خواستار توجه بیش از پیش مسئولان گردید.

 

وی از استاندار قم به‌عنوان شخصیتی که فرایند مکتب مدیریت را پله‌پله طی نموده است نام برد و ایشان را فردی خوش‌فکر، اهل تعامل، مرد میدان، و دارای تعادل و استراتژی توسعه دانست. عبداللهی ابراز امیدواری کرد با حضور ایشان و افزایش تعاملات با نخبگان و جمعیت قمی‌های مقیم تهران بتوانند در رفع معضلات استان گام برداشته و شاهد تحولات عمیق و رفع محرومیت‌ها و فقر تحمیل‌شده رژیم پهلوی به این استان باشیم.  

گفتنی است در این نشست، رئیس مرکز بهزیستی، مدیران بخش خصوصی، آب و ... نقطه‌نظرات خود را اعلام کردند و آمادگی خویش را برای هر نوع هم‌افزایی با مدیریت جدید استان اعلام داشتند.