شناسهٔ خبر: 70676346 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

رییس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر:

۶۲۲ پایگاه امداد و نجات در کشور فعال است

قزوین - ایرنا - رییس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر کشور گفت: ۱۰۰ پایگاه امداد و نجات هلال احمر طی ۲ سال گذشته به پایگاه های کشور اضافه شد و هم اکنون تعداد آنها به ۶۲۲ پایگاه رسیده است.

صاحب‌خبر -

بابک محمودی روز دوشنبه در حاشیه سفر یک روزه خود به استان قزوین، در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: ۹ هزار خانه هلال به عنوان پایگاه های اولیه امدادرسانی در کشور راه اندازی شده که حوادث را به موقع مورد رصد و اطلاع رسانی قرار می دهند تا در زمان طلایی به آنها رسیدگی شود.

وی ادامه داد: یکی از مهمترین بخش های کار هلال احمر، ایجاد یک شبکه اطلاع رسانی دقیق، به موقع و سریع است تا اقدامات اولیه در آن صورت بگیرد و خانه های هلال به عنوان یکی از این شبکه های اطلاع رسانی با کمک دهیاری، شهرداری و خیران کشور به رونق بسیار خوبی دست یافته است.

محمودی با تاکید بر اینکه هلال احمر جمهوری اسلامی از نظر تجهیزات و امکانات امدادی نیز در وضعیت مطلوبی نسبت به کشورهای دیگر قرار دارد، تاکید کرد: برنامه امروز ما با گسترش شبکه راه ها پیش می رود که در همین راستا قرار است پایگاه های چند منظوره در کوهستان، کویر، جنگل و سواحل کشور ایجاد کنیم تا جایی که در یک سال اخیر با ایجاد پایگاه های ساحلی، تلفات غرق شدگی را تا ۶۰ درصد کاهش دادیم.

به گفته این مسوول، تفاوت امداد و نجات کشور ما با تمام دنیا این است که در ایران یک نگاه الهی و انسانی به این موضوع وجود دارد که همین موضوع باعث شده در حوزه عملیات امداد و نجات سرآمد باشیم.

وی در خصوص هزینه احداث هر پایگاه امداد و نجات در استان های کشور، یادآور شد: این هزینه ها بستگی به شرایط اقتصادی شهرها و استان های مختلف دارد، براساس میزان متراژ پایگاه ها حدود ۵۰ تا ۷۰ میلیار ریال هزینه ساخت آنها می شود اما مساله مهم، تجهیزات استقرار یافته در آنهاست که بایستی حداقل به یک دستگاه آمبولانس و یک دستگاه خودروی نجات مجهز باشند که اینها هزینه های بسیار بالایی دارد.

رییس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر کشور خاطرنشان کرد: قزوین با توجه به اینکه یک شاهراه ارتباطی است و از گذشته نیز شرایط مطلوبی را از نظر امداد و نجات و هلال احمر داشته، نگاه مسوولان استانی به این موضوع خوشبختانه ویژه بوده تا جایی که هم اکنون ۲۰ پایگاه امداد و نجات در آن فعال است و امروز نیز از مرکز تخصصی امداد و نجات در دست احداث انجیلاق بازدید کردیم که سال آینده مورد بهره برداری قرار می گیرد که به عنوان یک مرکز پشتیبان برای سایر پایگاه های استان و همچنین کشور خواهد بود.