به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اراک؛ فتیر غنی شده با گوشت سفید ماهی پخته و رونمایی شد.
مدیر شیلات سازمان جهادکشاورزی استان مرکزی با اشاره به اینکه فتیر غنی شده با ماهی برای توسعه افزایش مصرف ماهی صورت گرفته گفت فتیرماهی با افزودن ادویههای بومی به گونهای تهیه شده که طعم و مزه فتیر اراک حفظ شده است.
او میانگین مصرف ماهی در کشور را ۱۴ کیلوگرم دانست و افزود: این میانگین در استان مرکزی کمی بیشتر از ۹ کیلوگرم است که باید افزایش یابد.
اکبری با اشاره به اینکه با حمایت صنف فتیر پزی اراک و با توجه به مصرف بالای فتیر در استان گفت ماهی به فتیر این شیرینی را تبدیل به غذای کامل مینماید و امید است با استقبال فتیرپزان فرهنگ مصرف ماهی در استان گسترش یابد.