شناسهٔ خبر: 70675312 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

مروری بر برنامه‌های شبکه‌های مختلف سیما

برنامه‌های «نوسان»، «نَقل و نُقل»، فیلم سینمایی «غلامرضا تختی»، برنامه «تهران ۲۰»، مستند «نام آوران»، برنامه «زمانه» و مستند «حدیث سرو» از شبکه‌های سیما پخش می‌شوند.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری صدا  و سیما ، برنامه «نوسان» سه‌شنبه ۱۸ دی بعد از خبر بیست و سی با حضور «کمال شرف» مشهورترین کاریکاتوریست مقاومت روانه آنتن شبکه دو سیما می‌شود.

برنامه «نوسان» میزبان «کمال شرف» از کشور یمن است؛ که اینگونه خود را معرفی میکند: ... و من به عنوان یک کاریکاتوریست، سربازی هستم در کنار برادران، ما به شلیک موشک و پهپاد و تجمعات هفتگی خود و تحریم کالا‌های اسرائیلی و استفاده از سلاح دعا و کلمه و هنر تا پیروزی ادامه خواهیم داد.

یمن و مبارزه با اسرائیل سرخط خبری این روز‌ها در رسانه‌های جهان است، رزمندگانی که بعد از جنگ طولانی و سختی‌های تحمیل شده توسط ایادی آمریکا در منطقه بعد از مشاهده مظلومیت مردم غزه به میدان آمده و با همه توان در دفاع از مظلوم فروگذار نیستند و در عرصه هنر و رسانه نیز تمام قامت مجاهدت می‌کنند.

برنامه «نوسان» شنبه تا سه‌شنبه بعد از خبر ۲۰:۳۰ میزبان مخاطبان شبکه دو سیماست.

مروری بر برنامه های سیما

بخش سوم «دیدار آشنا» در «نَقل و نُقل»

قسمت سوم از سه گانه «دیدار آشنا» از برنامه «نَقل و نُقل» دوشنبه هفدهم دی ماه حوالی ساعت ۲۲:۱۵ روانه آنتن شبکه دو سیما می‌شود.

در این برنامه که دورهمی صمیمانه به میزبانی حامد عسکری است، ابراهیم شهریاری، حسین ایرانمنش، احمد یوسف زده و امیر عسکری با حضور در شهر کرمان و مزار سردار شهید حاج قاسم سلیمانی گپ و گفتی شنیدنی با عنوان «دیدار آشنا» خواهند داشت.

برنامه «نَقل و نُقل» تولید گروه معارف اسلامی شبکه دو سیما به تهیه‌کنندگی محمدحسام مدنی، سردبیری و کارگردانی علیرضا کاردان امین و اجرای حامد عسکری است که امروز دوشنبه هفدهم دی ماه حوالی ساعت ۲۲:۱۵ روانه آنتن خواهد شد.

مروری بر برنامه های سیما

فیلم سینمایی «غلامرضا تختی» 

شبکه نمایش همزمان با سالگرد درگذشت جهان پهلوان تختی فیلم سینمایی «غلامرضا تختی» به کارگردانی بهرام توکلی محصول سال ۱۳۹۷ را روی آنتن می‌برد.

فیلم سینمایی «غلامرضا تختی» به تهیه کنندگی سعید ملکان امشب دوشنبه، ۱۷ دی ماه ساعت ۲۱ پخش می‌شود.

این فیلم در سی و هفتمین جشنواره فجر توانست در ۱۰ بخش کاندید سیمرغ شود و در نهایت موفق به دریافت جایزه در بخش بهترین فیلمبرداری، بهترین طراحی صحنه و برنده سوم بهترین فیلم از نگاه تماشاگران شده است.

از بازیگرانی که در این فیلم به ایفای نقش پرداخته‌اند می‌توان ماهور الوند، حمیدرضا آذرنگ، فرهاد آئیش، بهنوش طباطبایی، آتیلا پسیانی، ستاره پسیانی، معصومه قاسمی پور، شیرین یزدان بخش و محسن تختی را نام برد.

فیلم سینمایی «غلامرضا تختی» امشب ساعت ۲۱ پخش می‌شود و بازپخش آن فردا سه شنبه، ۱۸ دی ماه ساعت‌های ۷ و ۱۳ خواهد بود.

مروری بر برنامه های سیما

«تهران ۲۰»

برنامه «تهران ۲۰»، با حضور رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ، اقدامات پلیس آگاهی در حوزه سرقت را بررسی می‌کند.

برنامه امشب «تهران ۲۰»، میزبان سردار علی ولی پور گودرزی رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ است تا اقدامات پلیس آگاهی در حوزه سرقت را بررسی و تشریح کند.

برنامه «تهران ۲۰» تولید گروه تهران و شهروندی شبکه تهران، شنبه تا چهارشنبه ساعت ۲۰ به تهیه کنندگی مجتبی احمدی و با اجرای علی مروی و راحله امینیان از آنتن این شبکه پخش می‌شود.

مروری بر برنامه های سیما

مستند «نام آوران»

مستند «نام آوران» با نگاهی به زندگی شهید «مصطفی احمدی روشن» بر روی آنتن شبکه قرآن ومعارف سیما می‌رود.

مستند «نام آوران» که مصاحبه با خانواده شهید احمدی روشن در خصوص زندگی وی است، ساعت ۹ صبح و ۲۱:۳۰ روز جمعه (۲۱ دی) از شبکه قرآن ومعارف سیما پخش می‌شود.

شهید مصطفی احمدی روشن در سال ۱۳۸۱ در رشته مهندسی پلیمر از دانشگاه صنعتی شریف تهران فارغ التحصیل شد.

شهید احمدی روشن ضمن ارائه مقالات متعدد علمی در رشته پلیمر، در پروژه ساخت غشا‌های پلیمری برای جدا سازی گاز‌ها که برای اولین بار در کشور انجام می‌شد، همکاری داشت.

او همچنین دارای چندین مقاله ISI به زبان‌های انگلیسی و فارسی بود و در زمان شهادت دانشجوی دکترای دانشگاه صنعتی شریف و از نخبگان این دانشگاه به شمار می‌رفت که مسئولیت معاونت بازرگانی سایت هسته‌ای نطنز را نیز به عهده داشت.

وی در ۲۱ دی ۱۳۹۰ پس از خروج از منزل در ساعت ۸:۳۰ صبح توسط یک موتورسیکلت سوار با چسباندن یک بمب مغناطیسی در خیابان گل نبی تهران، میدان کتابی ترور و به درجه رفیع شهادت نائل آمد.

مروری بر برنامه های سیما

برنامه «زمانه» 

برنامه «زمانه» دوشنبه ۱۷ دی ماه با عنوان «تنظیم گر؛ نه سانسورچی» حوالی ساعت ۲۳:۱۵ روانه آنتن شبکه دو می‌شود.

برنامه امشب «زمانه» میزبان مهندس سعید مقیسه رئیس ساترا و با اجرای «امین سلیمی» به موضوع کنترل و نظارت محتوا در شبکه‌ها و آنچه در دسترس خانواده‌ها قرار می‌گیرد، می‌پردازد.

برنامه «زمانه» تولید گروه معارف شبکه دو سیما به تهیه کنندگی سید مجید اکرمی است که دوشنبه ۱۷ دی ماه حوالی ساعت ۲۳:۱۵ میزبان مخاطبان شبکه دو سیما است.

مروری بر برنامه های سیما

«بازخوانی قیام خونین مردم قم علیه رژیم شاهنشاهی»

در سالگرد قیام مردم قم علیه رژیم شاهنشاهی در ۱۹ دی ماه ۱۳۵۶، شبکه قرآن و معارف سیما مروری به این حماسه ماندگار در تاریخ انقلاب اسلامی خواهد داشت.

بازخوانی سالگرد قیام خونین مردم قم در روز سه شنبه ۱۸ دی ساعت ۲۱:۵۵ و تکرار آن روز چهارشنبه ۱۹ دی ساعت ۲ بامداد بر روی آنتن شبکه قرآن ومعارف سیما می‌رود.

روز نوزدهم دی ماه ۱۳۵۶، یادآور حماسه آفرینی طلاب حوزه علمیه قم با همراهی قشرهای مختلف مردم این شهر مقدس است که در مقابل تاریکی و خفقان ناشی از استبداد و ظلم ایستادگی و روزنه امید و روشنایی را در دل مردم سراسر کشور روشن کردند.

مروری بر برنامه های سیما

مستند «حدیث سرو»

در سالروز رحلت آیت الله علامه «سیدمحمدحسین طباطبایی»، مستند «حدیث سرو» روایتی از زندگی پربار آن عالم فقیه از شبکه قرآن ومعارف سیما پخش می‌شود.

مستند «حدیث سرو» با شرح زندگی و آثار آیت الله علامه سیدمحمدحسین طباطبایی، روز دوشنبه (۱۷ دی) ساعت ۱۱ صبح و تکرار آن روز سه شنبه ۱۸ دی ساعت ۲ بامداد به روی آنتن شبکه قرآن و معارف سیما می‌رود.

علامه سید محمد حسین طباطبایی در سال ۱۲۸۱ هجری شمسی در تبریز در یک خانواده مذهبی و اصیل به دنیا آمد. وی در سال ۱۳۰۴ عازم نجف اشرف شد تا تحصیلات خود را تکمیل نماید.

ایشان مدت یازده سال در آنجا به تحصیل پرداخت و در محضر عالمان بزرگی، چون مرحوم نائینی، سیدابوالحسن اصفهانی، شیخ محمدحسین اصفهانی و میرزا علی آقای قاضی به فراگیری علوم همت گماشت.

مرحوم علامه طباطبایی بر دانش‌های جبر و مقابله و هندسه و هیئت قدیم و ادبیات عرب و فقه و اصول و اخلاق و تفسیر و حدیث اشراف کامل داشت.

وی در سال ۱۳۱۴ به تبریز برگشت و به مدت ده سال به کشاورزی در روستای شادآباد مشغول شد و در آن دوران به تألیف کتب سودمند و ارجمندی پرداخت.

مرحوم علامه طباطبایی سال ۱۳۲۵ پس از ورود به قم، در روز‌های تعطیلی حوزه، تدریس درس تفسیر را آغاز کرد و شاگردانی را در این مدت تربیت کرد که بعد‌ها هر کدام از آنان از نام آوران صحنه دانش و حکمت و عرفان شدند.

تفسیر المیزان مهم‌ترین اثر ارزشمند ایشان است، که دائرة المعارفی از علوم و دربردارنده بحث‌های اعتقادی، تاریخی، فلسفی، اجتماعی و... با تکیه بر قرآن کریم است.

علامه طباطبایی سرانجام پس از سال‌ها مجاهدت در راه فراگیری و آموزش علوم دینی در سال ۱۳۶۰ از دنیا رفت و پیکر مطهرش در شهر مقدس قم به خاک سپرده شد.