به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،توماج وحید افشار با تاکید بر اینکه کمکاریهای شهردار ارومیه قابل قبول نیست، اظهار کرد: سرانه بودجه شهرهای مشابه ارومیه در کشور ۱۰ میلیون برای سال ۱۴۰۳ بوده در حالی که سرانه بودجه شهر ارومیه برای سال جاری ۶ میلیون و ۶۰۰ است.
وی افزود: نباید کمکاریهای شهردار ارومیه در راستای "کسب درآمد"، "ایجاد بسترهای درآمد پایدار" و "جذب اعتبارات ملی" را به غیر واقعی بودن بودجه دلالت داد.
عضو هیئت رئیسه شورای اسلامی شهر ارومیه در ادامه با اشاره به اینکه شهرداری در انجام هر پروژهای باید به پیوستهای فرهنگی آن توجه ویژه داشته باشد، گفت: مجموعه مدیریت شهری در کنار انجام پروژههای خدماتی و عمرانی در راستای افزایش سطح رفاهی و توسعه شهر، وظیفه دارد اقداماتی را در جهت حفظ جان و مال شهروندان انجام دهد که یکی از این اقدامها احداث پلهای عابر پیاده در نقاط حادثهخیز و فرهنگسازیهای لازم برای استفاده حداکثری شهروندان است.
وحیدافشار در بخشی از سخنان خود با اشاره به ضرورت احداث پلهای عابر پیاده در نقاط حادثهخیز در اسرع وقت عنوان کرد: با توجه به طولانی بودن بروکراسی اداری در واگذاری پروژههای سرمایهگذاری و دید انتفاعی شرکتهای تبلیغاتی در احداث پلها، شهرداری با احداث پلهای عابر پیاده به قید فوریت و اخذ اعتبارات لازم از بانکهای عامل و بازپرداخت از محل واگذاری تبلیغات پلها اقدام لازم را انجام دهد.
وی با اشاره به اینکه حوادث رانندگی ارتباط مستقیم با کاهش هزینههای بیمههای عامل دارد، خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه حوادث رانندگی در سطح شهر منجر به پرداخت خسارت از طریق بیمههای عامل میشود، سندیکاهای بیمهای میتوانند در احداث پلهای عابر پیاده در راستای کاهش سوانح رانندگی و حفظ جان شهروندان، کمک حال اخذ اعتبارات و وام از بانکها به شهرداری باشند.
وحیدافشار تاکید کرد: شهرداری ارومیه باید از روشها و مدلهای تامین مالی مختلف، متنوع و نوین سود جوید و این روشها را در راستای توسعه شهری و پیشبرد اهداف به کار ببندد.