به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، «ژن زامبی» عنوان پانزدهمین نمایش حامد رحیمی نصر در قامت کارگردان است که اسفندماه در سالن هما روی صحنه خواهد رفت.
حامد رحیمینصر پیش از این آثاری چون «بیگانه خوران»، «علیمردان خان»، «خونآشام کشی»، «دیوار»، «مرگ خندهدار یک دوچرخهسوار استقامت»، «وامانده تهران»، «اوردوز»، «آلزایمر»، «شیزوفرنی»، «وی اِی آر» را به عنوان کارگردان روی صحنه برده است.
آخرین اثر نمایشی رحیمی نصر، «وی اِی آر» بوده که تیر و مرداد ۱۴۰۳ در عمارت نوفل لوشاتو روی صحنه رفت و با استقبال بسیار خوبی از سوی مخاطبان روبرو شد.
این کارگردان و بازیگر تئاتر و سینما در سال ۱۴۰۲، دو نمایش «آلزایمر» و «شیزوفرنی» را به اجرا برده که «شیزوفرنی» عنوان پرفروشترین نمایش زمستان ۱۴۰۲ ایران را به خود اختصاص داده است.
سبک نوشتاری رحیمی نصر، گروتسک و ابزورد است و براساس دغدغههای جامعه شناختی و روانشناسی قصه آثار خود را انتخاب میکند.
«ژن زامبی» با نگاهی فانتزی بر آینده بشر دنبالهای از کارهای جدیدتر کارگردان مانند سهگانه «اوردوز»، «آلزایمر»، «شیزوفرنی» است و پس از نمایش موفق «وی اِی آر» او اینبار در جستجوی معنای انسان در ریشه مرگ میگردد.
سیاوش عباسی مجری طرح ژن زامب «ژن زامبی» خواهد بود. وی پیشتر در اجرای نمایشهای «آلزایمر»، «شیزوفرنی»، «وی اِی آر» با رحیمی نصر همکاری داشته است.
«مزین السلطنه» روی صحنه تماشاخانه هما/ تقدیم اولین اجرا به خبرنگاران
نمایش «مزین السلطنه» به نویسندگی مهران رنجبر و کارگردانی حمیدرضا ملاحسینی از چهارشنبه در تماشاخانه هما روی صحنه میرود.
به گزارش مشاور رسانهای، «مزین السلطنه» عنوان نمایشی به نویسندگی مهران رنجبر و با کارگردانی حمیدرضا ملاحسینی است که از چهارشنبه ۱۹ دی ۱۴۰۳ ساعت ۲۱ با حضور خبرنگاران اجرای خود را در تماشاخانه هما آغاز خواهد کرد.
عوامل نمایش «مزین السلطنه» برای ادای دین به جامعه خبرنگاران، اجرای اول خود را به آنان تقدیم خواهند کرد.
بازیگران این نمایش (به ترتیب ورود به صحنه) الهام شعبانی، فاطیما بهارمست و الهه شهپرست هستند.
«مزین السلطنه» داستان اولین زن خبرنگار ایرانی است که در زمان قاجار زندگی میکرد و توانست اولین روزنامه زنان را در ایران با نام «شکوفه» تاسیس کند.
میزبانی جشنواره تئاتر فجر از ۳ نمایش هنرمندان دارای معلولیت
چهل و سومین جشنواره بینالمللی تئاتر فجر، میزبان آثار منتخب برگزیدگان جشنوارههای منطقهای تئاتر افراد دارای معلولیت خواهد بود.
به گزارش روابط عمومی چهل و سومین جشنواره بینالمللی تئاتر فجر، براساس فراخوان منتشر شده، این جشنواره در دو بخش صحنهای و خیابانی میزبان حداکثر یک اثر برگزیده جشنوارههای ملی برگزار شده در سال ۱۴۰۳ به انتخاب ستاد جشنواره است.
با توجه به همراهی سازمان بهزیستی در برگزاری جشنوارههای منطقهای تئاتر برای هنرمندان دارای معلولیت و لزوم حمایت نهادهای هنری از فعالیت هنرمندان این حوزه، در راستای همراهی اداره کل هنرهای نمایشی در رویدادهای پیشین همچون بیست و هشتمین جشنواره بینالمللی تئاتر کودک و نوجوان و بیستمین جشنواره بینالمللی نمایش عروسکی تهران-مبارک با حضور ویژه آثار هنرمندان دارای معلولیت، ستاد برگزاری جشنواره تئاتر فجر در این دوره باهدف حمایت از گسترش فعالیتهای هنرمندان، میزبان سه نمایش (دو نمایش صحنهای ویک نمایش خیابانی) از میان برگزیدگان جشنوارههای منطقهای برگزار شده توسط سازمان بهزیستی در سال جاری، با معرفی این سازمان خواهد بود.
چهل و سومین جشنواره بینالمللی تئاتر فجر، سوم تا ۱۳ بهمن به دبیری خیرالله تقیانیپور در تهران برگزار خواهد شد.
فرهاد آییش به تماشای «اینک انسان» اثر حمیدرضا نعیمی نشست
فرهاد آییش بازیگر تئاتر، سینما و تلویزیون با حضور در مجموعه تئاتر شهر به تماشای «اینک انسان» نشست.
به گزارش مشاور رسانهای پروژه، نمایش «اینک انسان» به نویسندگی و کارگردانی حمیدرضا نعیمی از چهارشنبه 21 آذر 1403، ساعت 18:30 و 20:30 در سالن چهارسوی مجموعه تئاتر شهر روی صحنه رفته است. شیدا منوچهرینائینی بهعنوان تهیهکننده در نمایش «اینک انسان» حضور دارد.
شب گذشته (یکشنبه 16 دیماه 1403) فرهاد آییش بازیگر تئاتر، سینما و تلویزیون که در آثار قبلی حمیدرضا نعیمی بهعنوان بازیگر به ایفای نقش پرداخته بود، با حضور در مجموعه تئاتر شهر به تماشای این اثر نمایشی نشست.
میکائیل شهرستانی، عزالدین توفیق، ستایش رجایینیا، مرتضی نجفی، محمد سپهری، حسین عارف بازیگران این اثر نمایشی هستند.
نمایش «اینک انسان» به شرحِ ساعات پایانی زندگی حضرت مسیح (ع) و محاکمه او در کاخ پیلاتوس میپردازد. در این اثر، عیسای ناصری به یکی از محاکمهکنندگان میگوید: «صداها… صداها برای مهماند، حتی وقتی به سکوت منتهی میشن. من صدای مردگان را بهوضوح صدای زندگان میشنوم. میدونم باورش براتون سخته، اما من جریان خون در رگ برگها رو حس میکنم؛ هیچچیز سختتر و دردناکتر از غمی که در سنگها لانه کرده نیست!»
طراح لباس: ادنا زینلیان، طراح صحنه: میثم نویریان، طراح نور: رضا خضرایی، طراح گریم: بهمن صنیعی، آهنگسازی: سحر لطفی، فرید حامدی گروه طراحان این اثر نمایشی هستند.
سرپرست گروه تئاتر شایا: شهرام کرمی، مشاور کارگردان: شهاب مجدی، خواننده: سحر لطفی، ساخت دکور و اجرای دکور: حسین طاهر بخش، مجری گریم: بهاره اسدی، دستیار کارگردان و برنامهریز: کهرام تاراج، منشی صحنه: معصومه کوهزادی، مدیر صحنه: کیانوش ملک، دستیار صحنه: لیلی رفوشه، دستیار طراح صحنه: روشنک حاکمی، افسانه اذانگو، دوخت لباس: مهدی پناهی، زهرا بهرامی، جامهدار: مونا نصرتی حسینی، تولید متریال: آژانس تبلیغاتی ردوال (RED WHALE)، تیزر: علی دورانی، طراح گرافیک: سجاد سلیمی، پوستر موشن: امید سقراطی، عکاس: ناصر حسامی، علی دورانی، عکاس پشتصحنه: معصومه اکرامی، مدیر تبلیغات: امیر قالیچی (تئاتر بازها)، روابط عمومی، مشاور رسانهای: علی کیهانی (راوی مدیا) در این پروژه همراه حمیدرضا نعیمی هستند.
این اثر نمایشی که بهصورت دو سانس اجرا در روز روی صحنه میرود با استقبال خوبی مواجه شده است و تا کنون بیش از ۲هزار نفر به تماشای این نمایش به تئاتر شهر آمدند.
جذابیت این حضور تماشاگر زمانی جلو میکند که مخاطبان و پیروان حضرت مسیح نیز که گاها کمتر به تماشای آثار نمایشی میروند، به تماشای این اثر نشستهاند.
۲۴۴57