شناسهٔ خبر: 70672501 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

احداث بزرگترین مزرعه خورشیدی غرب کشور در کرمانشاه شتاب می‌گیرد

 با ورود هزاران پنل خورشیدی به سایت کارگاهی نیروگاه پویای کرمانشاه، روند اجرایی بزرگترین مزرعه خورشیدی غرب کشور در کرمانشاه شتاب خواهد گرفت. 

صاحب‌خبر -

سهامداران نیروگاه ۹۰ مگاواتی خورشیدی پویای کرمانشاه برای شتاب بخشیدن به این طرح عظیم، پنل‌های خورشیدی را در حجم گسترده جهت نصب و راه‌اندازی به سایت کارگاهی این مجموعه منتقل کرده‌اند.

در همین راستا، اخیرا ۲۵ دستگاه تریلر حامل ۱۱ هزار پنل خورشیدی به سایت کارگاهی نیروگاه پویای کرمانشاه وارد شد تا روند اجرایی بزرگترین مزرعه خورشیدی غرب کشور در شهرک صنعتی زاگرس کرمانشاه شتاب بیشتری بگیرد.

پروژه نیروگاه خورشیدی کرمانشاه با ظرفیت ۹۰ مگاوات، یکی از بزرگترین و مهمترین پروژه‌های انرژی تجدیدپذیر در غرب کشور است. این پروژه نه‌ تنها به کاهش ناترازی برق منطقه کمک می‌کند، بلکه انرژی پاک و پایدار مورد نیاز صنایع و واحدهای تولیدی استان و کشور را نیز تأمین خواهد کرد. 

این پروژه آذر ۱۴۰۲ با حضور رییس هیات عامل ایمیدرو(سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران) و جمعی از مسئولین استانی کلنگ زنی شد.

رییس هیات عامل ایدرو اخیرا در دستوری ویژه‌ به زیر مجموعه‌های خود که سهامدار نیروگاه پویای کرمانشاه هستند، خواستار اقدامات فوری مالی و عملیاتی برای راه اندازی این نیروگاه مهم شد.  

همچنین استاندار کرمانشاه مجموعه‌های زیرمجموعه وزارت نیرو در استان را موظف به احداث نیروگاه‌های سبز و تأمین برق از منابع تجدیدپذیر کرده است.

منوچهر حبیبی استاندار کرمانشاه در جلسه اخیر شواری گفت و گوی دولت و بخش خصوصی هم خواستار اختصاص اراضی مستعد در کرمانشاه به احداث نیروگاه خورشیدی شد و گفت: باید از ظرفیت تابش مناسب نور خورشید در استان که حداقل ۱۰۰ روز در سال آن را در اختیار داریم برای کمک به ناترازی انرژی استفاده کنیم.

وی بر لزوم پای کار آمدن بخش خصوصی در این حوزه نیز تاکید کرد و افزود: از سرمایه‌گذارانی که برای احداث نیروگاه خورشیدی پای کار بیایند، حمایت می‌کنیم. 

همچنین پیش از این مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای غرب از جانمایی ۳۶ نقطه در استان کرمانشاه برای احداث نیروگاه‌های خورشیدی سه مگاواتی با همکاری «ساتبا» خبر داده بود.

جعفر الفتی‌نیا با بیان اینکه مقرر شده با همکاری ساتبا (سازمان انرژی‌های تجدیدپذیر و بهره‌وری برق ایران) ۵۰۰ نیروگاه سه مگاواتی خورشیدی در سراسر کشور احداث شود، گفت: با توجه به ظرفیت خوبی که در این حوزه ایجاد شده، ما هم در استان بر آن شدیم تا نقاطی را برای احداث این نیروگاه‌ها مشخص کنیم و سهم قابل توجهی از این ۵۰۰ نیروگاه را برای کرمانشاه بگیریم.

وی ادامه داد: جلسات مستمری با حضور دستگاه‌های مربوطه از جمله محیط زیست، منابع طبیعی، میراث فرهنگی، امور اراضی و ... برگزار کردیم و در نهایت ۳۶ نقطه در استان برای احداث این نیروگاه‌های سه مگاواتی شناسایی شد و مورد تایید نهایی قرار گرفت.

انتهای پیام