شفاانلاین»سلامت»نایب رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس در مورد سقط جنین اظهار داشت: ۹ ماده قانون حمایت از خانواده و جمعیت به موضوع سقط پرداخته شده البته متأسفانه بسیاری از این مواد به درستی اجرایی نشده و در دوره قبل پزشکی قانونی عملکرد خوبی نداشت و وزارت بهداشت نیز در این بخش نتایج خوبی ارائه نمیداد.
به گزارش شفاآنلاین:وی با ابزار تأسف از اینکه هنوز همه آزمایشگاهها و مراکز به سامانه باروری مادران متصل نیستند افزود: تعارض منافع مانع از بسیاری فرآیندها میشود. یکی از مواد سقط، در مورد افرادی است که در فضای مجازی سقط را ترویج میکنند که باید مجازاتهای سنگین برای آنها اعمال شود اما هنوز به راحتی فعالیت خود را انجام میدهند. کلیه دستگاههای امنیتی مأمور پیگیری جریان سقط هستند و سال گذشته وزارت اطلاعات این مورد را جز اولویتهای سالانه خود قرار داد و برخورد جدی تری با آن داشت.
بانکی پور اصلیترین مسئله را قبح زدایی از سقط دانست و ادامه داد: متأسفانه در دهه ۹۰ ادبیات سقط را به پایان بارداری تغییر داده و آن را امری مباح تلقی کردند در حالی که تمام علمای اسلام آن را حرام اعلام کردهاند. اصلیترین عامل جهش سقط شیء انگاری جنین بود که در دهه ۹۰ در کشور ما رواج پیدا کرد. چرا که هیچگاه والدین به دلایل مختلف فرزند خود را نمیکشند.
نایب رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس در رادیو گفتگو گفت: هیچ پدر و مادر و پزشکی حق ندارند حیات را جنین بگیرند. مجلس هر هفته از دستگاههای مربوط دعوت به عمل میآورد. اما بهترین پیگیری، پیگیری رسانهای و فرهنگسازی است، همچنین متون درسی اخیراً اصلاح شده و آزمایشگاهها به روز شده است. یکی از موضوعات اصلی در این مباحث موضوع سقط است که زوجین را در مورد عوارض آن آگاه کرده است.