"حسن زارع " روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه متوسط برداشت خیار سبز گلخانهای در هر هکتار ۲۰۰ تن است که این رقم در برخی از گلخانه ها به ۲۵۰ تن هم رسیده است افزود: کل محصولات تولیدی شامل خیار سبز، فلفل، گوجه فرنگی و بادمجان است.
وی ادامه داد: با وجود محدودیت منابع آبی و تداوم ۲۷سال پدیده خشکسالی با استفاده از روش های نوین آبیاری، این میزان محصول توسط ۳۲ بهره بردار شهرستان تولید شده است.
این کارشناس بخش کشاورزی ابرکوه با اشاره به کمبود آب و لزوم تغییر الگوی کشت از سنتی به آبیاری نوین خاطرنشان کرد: کشت محصول گلخانهای نقش بسیار تاثیرگذاری در مدیریت مصرف آب در بخش کشاورزی ، بهره وری از آب و ارزش افزوده و ایجاد اشتغال دارد.
وی با بیان اینکه بوته خیار گلخانهای هر سال طی ۲ مرحله در ماه های مرداد، دی و بهمن کشت می شود ، اظهار کرد: برداشت محصول پس از گذشت ۴۰ روز از زمان کاشت آغاز می شود.
زارع متوسط تولید خیاز سبز در هر هکتار گلخانه را ۲۰٠ تا ٢۵٠ تن اعلام و خاطرنشان کرد: از فضای باز در هر هکتار ۵۰ تن از این محصول برداشت می شود.
وی اضافه کرد: هم اکنون ۱۰۰ نفر در این شهرستان به طور مستقیم در تولید محصول گلخانه ای اشتغال دارند.
۴۵ درصد اشتغال شهرستان ابرکوه وابسته به فعالیتهای کشاورزی، دامداری و دامپروری است و با استفاده از ۱۵ هزارو ۸۰۰ هکتار اراضی زاعی و باغی سالانه افزون بر سالانه ۲۰۰ هزار تن محصول کشاورزی و دامی تولید و بخشی از آن در بازار استانهای همجوار و بخشی نیز به کشورهای حوزه خلیج فارس صادر می شود.
مرکز شهرستان ۶۰ هزار نفری ابرکوه در ۱۴۰ کیلومتری جنوب غربی شهر یزد قرار دارد.