شناسهٔ خبر: 70670174 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

افزایش ۱۲ درصدی صادرات از مبدأ مازندران به کشور‌های اطراف

معاون حمل و نقل اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای مازندران از افزایش ۱۲ درصدی صادرات از مبدأ مازندران نسبت به مدت مشابه سال گذشته خبر داد.

صاحب‌خبر -

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران، مصطفی قدمی معاون حمل و نقل اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای مازندران گفت: ۳ میلیون و ۳۷۷ هزار تن کالا از ابتدای امسال تا پایان آذر از بنادر استان وارد کشور شد.

او افزود: در این مدت عمده‌ترین بخش کالا‌های وارداتی، ذرت دامی، جودامی و انواع روغن بوده است.

معاون حمل و نقل اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای مازندران گفت: در این مدت بیش از یک میلیون و سیصد هزار تن کالا از مبدأ مازندران به کشور‌های اطراف صادر گردید که اکثر آن سیمان، فرآورده‌های لبنی و مواد معدنی بوده و نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۱۲ درصد رشد داشته است.

قدمی میزان ترانزیت کالا در طی این مدت را بیش از ۳۵، ۵۹۸ تن عنوان کرد.

او افزود: در مدت یاد شده از میان بنادر استان، بندر امیرآباد فعالترین بندر در حوزه واردات و صادرات و بندر فریدونکنار فعالترین بندر در حوزه ترانزیت می‌باشد.