به گزارش قدس خراسان، محمد رجبزاده در این خصوص افزود: بیش از ۹۸ درصد این میزان، تولید قارچ دکمهای است که در میان مردم و مصرف کنندگان نیز از استقبال بیشتری برخوردار است و ۲ درصد دیگر، سهم تولید خود را به تولید انواع دیگر قارچ از جمله قارچهای دارویی مانند «گانودرما، یال شیر و شیتاکه» اختصاص دادند.
وی ادامه داد: هم اکنون ۲۱۰ واحد فعال تولید و پرورش قارچ در خراسان رضوی وجود دارد و اشتغال ایجاد شده در واحدهای پرورش قارچ استان به صورت مستقیم و غیر مستقیم حدود سه هزار نفر است.
مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی گفت: از توسعه واحدهای پرورش قارچ در خراسان رضوی حمایت میشود و با توجه به ظرفیت اسمی تولید سالانه حدود ۱۴ هزار تن ، افزایش تولید تا رسیدن به این میزان پیگیری می شود.