به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، دادستان تهران، همراه با سید حشمتالله حیاتالغیب، مدیرکل زندانهای استان تهران، و دیگر مسئولان و مقامات قضایی از بخشهای مختلف مجتمع، از جمله سالن ملاقات حضوری، واحدهای قرنطینه، بهداری، دادرسی الکترونیک، و کارگاههای اشتغال بازدید کرد. او ضمن بررسی نحوه اجرای امور در این بخشها، بر استفاده از ارفاقات قانونی برای زندانیان واجد شرایط غیر از مرتکبین جرایم خاص و خشن، سارقین و مخلین نظم و امنیت عمومی تأکید کرد.
صالحی گفت، به منظور ارائه خدمات بهینه قضایی به مددجویان، با ایجاد ۴۵ باجه دادرسی الکترونیک و ۱۷ دفتر خدمات الکترونیک قضایی، روند رسیدگی به پروندهها و ارائه خدمات سرعت گرفته است.
آمار آزادیها و کاهش جمعیت زندانیان
وی افزود: از ابتدای سال تاکنون، بیش از ۱۸۵۰ زندانی با کمک ۲۰۰ میلیارد تومانی خیرین و تلاش همکاران قضایی و اعضای شورای حل اختلاف مستقر در زندان، آزاد شدهاند. همچنین آزادی مشروط زندانیان در ۹ ماهه سال جاری نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۵۱ درصد و استفاده از تجهیزات پابند الکترونیک ۳۷ درصد افزایش یافته است.
رفع مشکلات جادهای و تسهیل رفتوآمد خانوادهها
صالحی خبر داد که با پیگیری به عمل آمده دادستانی تهران و همکاری اداره راهداری و حمل و نقل جادهای استان تهران، جاده منتهی به زندان تهران بزرگ به اتوبان تبدیل و نقاط حادثهخیز آن رفع شده است. همچنین شهرداری تهران اتوبوسهایی برای تسهیل رفتوآمد خانوادههای زندانیان اختصاص داده است.