شناسهٔ خبر: 70663855 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

افزایش ۱۰ درصدی جوجه ریزی در واحد‌های مرغ گوشتی سوادکوه شمالی

مدیر جهاد کشاورزی سوادکوه شمالی از افزایش ۱۰ درصدی جوجه ریزی در واحد‌های مرغ گوشتی این شهرستان در ۹ ماهه امسال خبر داد.

صاحب‌خبر -

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران، علی نوری نژاد از رشد ۱۰ درصدی جوجه ریزی در واحد‌های مرغ گوشتی شهرستان سوادکوه شمالی در ۹ ماهه امسال نسبت به مدت زمان مشابه سال گذشته و نیز رشد ۳۵ درصدی نسبت به سال ۱۴۰۱ خبر داد.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سوادکوه شمالی افزود: افزایش جوجه ریزی در واحد‌های مرغ گوشتی این شهرستان از اردیبهشت ماه سال ۱۴۰۱ همراه با به‌روز‌رسانی و توسعه سالن‌های مرغداری و مکانیزه شدن سیستم‌های مرغداری آغاز شد که این روند هر ساله با همکاری و تعامل بیشتر این مدیریت با شرکت تعاونی مرغداران و تولیدکنندگان این صنعت جهت افزایش جوجه ریزی و تولید گوشت سفید همراه است.

نوری نژاد اضافه کرد: برای افزایش جوجه ریزی در واحد‌های مرغ گوشتی و رفع مشکلات پیش رو تولیدکنندگان این صنعت در ۹ ماهه سال جاری تاکنون، ۸ جلسه با هماهنگی مدیریت جهادکشاورزی در شرکت تعاونی مرغداران شهرستان با حضور فرماندار و مدیران دستگاه‌های اجرایی شهرستان برگزار و سعی شد حداکثر مساعدت جهت حل مشکلات تولیدکنندگان این بخش در جهت افزایش نرخ جوجه ریزی این شهرستان به عمل آید.