به گزارش خبرگزاری ایمنا از آمل، علی داودی امشب _یکشنبه شانزدهم دی_ در نشست فصلی با اصحاب رسانه شهرستان آمل واقع در سالن مدیریت بحران شهرداری، با اشاره به آزادسازی و بازگشایی کامل مسیر حریم رودخانه هراز در مسیر عبوری از داخل شهر که طی سالهای گذشته با تصرف و ساختوسازها محصور شده، اظهار کرد: در برنامه جدید برای آزادسازی حریم رودخانه هراز از پل میربزرگ (پل سوم) تا حد فاصل پل علویان و پلیس راه سابق، با درک اهمیت موضوع و نیاز اجرای طرح بزرگ گردشگری، دادستان عمومی و انقلاب شهرستان آمل همراهی خوبی برای تملک و برخورد قاطع با متخلفان و متجاوزان به حریم رودخانه داشتند و حتی ضربالعجل ویژه نیز تعیین کردند.
وی از مدیرعامل شرکت آب منطقهای مازندران و اداره امور توزیع آب آمل برای همراهی در اجرای این طرح قدردانی کرد و افزود: برای حریم و بستر رودخانه که در سالهای گذشته تجاوز شده و حتی خرید و فروشهایی نیز در بستر و حریم رودخانه هراز در داخل شهر شده، شهرداری به تنهایی نمیتواند برخورد کند و نیازمند همراهی همه دستگاههای اجرایی و نظارتی در سطح شهرستان و استان است.
شهردار آمل با اشاره به اینکه اجرای پیاده راه هسته مرکزی شهر در واقع شروع کار برای آزدسازی حریم و بستر رودخانه هراز منتهی به مسیر هسته مرکزی است، بیان کرد، اجرای طرحهای کلان گردشگری با آزادسازی حریم رودخانه عبوری هراز از داخل شهر، باعث ایجاد جذابیتهای شهری و نیز مسافران و گردشگران خواهد شد.
داودی به مراحل پایانی طرح مربوط به اجرای ساماندهی حاشیه رودخانه هراز در مسیر پل شهدای ششم بهمن تا پل چهارم اشاره کرد و گفت: پیشبینی میشود با تکمیل فرایندهای مربوط به پیمانکار و مقدمات آن حداقل تا قبل از پایان امسال اجرایی شود.
اجرای پیاده راه هسته مرکزی، مطابق ضوابط میراث فرهنگی
وی در خصوص آخرین وضعیت اجرای طرح پیاده راه هسته مرکزی شهر آمل مطرح کرد: اجرای طرح پیاده راه هسته مرکزی آمل براساس ضوابط میراث فرهنگی شهرستان و استان با قوت در مسیرهای تعریف شده توسط پیمانکار درحال اجراست؛ تاکنون حدود ۹۰ درصد از فاز یک این طرح در مسیر پل معلق تا پل دوازده چشمه اجرا شده و فاز دوم این طرح بزرگ شهری که در محوطه حیاط شهرداری واقع شده اکنون بیش از ۴۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و ادامه پروژه با قدرت درحال اجرا است.
شهردار آمل یادآور شد: مسیر و فاز دیگری از اجرای پیاده راه هسته مرکزی از کنار هتل شهر تا سینما بهمن آمل اجرا خواهد شد و در این مسیر نیز مسیر پارک سوار تاکسیها نیز جانمایی شده است.
داودی ضمن قدردانی از حمایت و پشتیبانی اعضای شورای اسلامی شهر در اختصاص اعتبار ویژه برای خرید و تجهیز ۷۰۰ پایه چراغ دکوراتیو برای روشنایی و بهبود سیمای شهری در معابر سطح شهر با اعتبار ۶۰ میلیارد تومان تصریح کرد: فرایند اداری و تشریفات مربوط به مناقصه در هفته جاری انجام و حداقل تا قبل از پایان امسال تکمیل و بهرهبرداری خواهد شد.
وی با اشاره به ارزیابی شهروندان از عملکرد مدیریت شأن در شهرداری اظهار داشت: اینکه در مدیریت کاری با کارهای ویترینی و دمدستی برای خودتان محبوبیت بیاورید، به شدت مخالف هستم، قبول دارم اگر در حوزه نورپردازی، زیباسازی و ساخت چهار پارک و آسفالت معابر و کارهایی از این دست محبوبیت من در بین مردم بالا میرفت، اما من مبنا را بر این اصل مهم گذاشتم که به سمت کارهای ویترینی نروم.
وی با تاکید بر اینکه این شهر برای من و فرزندان من و همه شهروندان این شهر است و هرگز نمیتوانم به مردم شهرم خیانت کنم، گفت: شاید به لحاظ انجام ندادن کارهای ویترینی محبوب مردم نباشم، اما به سمت بهبود زیرساختها و سازوکارهای اصولی رفتم که قطعاً در آینده نسبت به این عملکرد بنده قضاوت و نمره داده خواهد شد.
شهردار آمل ادامه داد: برای نمونه، متأسفانه بلواری در این شهر در گذشته افتتاح شده که بیش از ۷۰ درصد آن توافقی با مالکان آنها نشده بود و امروز شهرداری درگیر این پروندهها است.
داودی با بیان اینکه درحالحاضر، در مدیریت فعلی شهرداری به همراه همکارانم کاری کردیم که حداقل شهردار بعدی که بیاید، کارش بدون دغدغه باشد، افزود: برای یک نمونه، دهها میلیارد تومان بابت تملک بلوارهای باز شده در دورههای گذشته را اکنون شهرداری فعلی در حال پرداخت آن به مالکانی هست که متأسفانه در گذشته هیچ توافقی با مالکان آنها نشده بود.
وی با اشاره به اینکه متأسفانه در ورود به پرونده توافقات انجام شده در تملکهای گذشته، ایرادهای قانونی زیادی داشت که بخشی از وقت روزانه شهرداری رسیدگی به پروندههای مربوط به این حوزه است که صاحبان پرونده هر روز در شهرداری حضور دارند، گفت: یکی از اقدامهای مهم دوره مدیریت فعلی این شهرداری را فعال شدن دوباره مجتمع تولیدات شهرداری آمل پس از سالها رکود و خاموشی آن است که اکنون هم سایت تولید قطعات بتنی، سایت شن وماسه، سایت تولیدات بتن آماده، کارخانه آسفالت و آزمایشگاه بتن و خاک شهرداری آمل فعال شده و بخشی از نیازهای روزانه شهرداری را تأمین میکند.
شهردار آمل با اشاره به تعطیلی منطقه زباله عمارت خاطرنشان کرد: تا زمانی که زمینی برای انتقال زباله تعیین تکلیف نشود عمارت آمل تعطیل نخواهد شد چون شهرداری جایی را برای انتقال زباله ندارد؛ تاکنون هم زمینی نه برای انتقال و نه برای ساخت کارخانه زبالهسوز و کمپوست برای شهرستان آمل مشخص نشده است.