شناسهٔ خبر: 70655801 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: اکونیوز | لینک خبر

سفر وزیر خارجه دولت موقت سوریه به دوحه قطر - اکونیوز

اقتصاد ایران: وزیر خارجه دولت موقت سوریه در رأس هیئتی در دومین سفر خارجی خود، راهی قطر شد و با مقامات این کشور دیدار کرد.

صاحب‌خبر -
- اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، اسعد الشیبانی، وزیر خارجه دولت موقت سوریه امروز یکشنبه طی سفر به دوحه با مقامات این کشور دیدار و گفت‌وگو کرد.

او پس از دیدار با «محمد بن عبدالرحمن»، وزیر خارجه و «محمد الخلیفی»، وزیر مشاور در امور خارجه قطر گفت که از آمریکا می‌خواهد تحریم‌ها علیه سوریه را رفع کند.

وزیر مشاور دولت قطر نیز گفت که در دیدار و گفت‌وگو با هیئت سوری، درباره گام‌هایی که در ساخت دولت آینده سوریه سهیم باشد، رایزنی کردیم. خلیفی گفت که کشورش برای حمایت از مردم سوریه از هیچ کوششی فروگذار نخواهد کرد.

شیبانی هفته گذشته در رأس هیئتی، عربستان سعودی را به عنوان اولین مقصد سفر خارجی خود انتخاب کرد و در عربستان با همتای خود و بن سلمان دیدارهایی داشت. در این سفر، وزیر دفاع سوریه نیز او را همراهی می‌کرد.

کشور قطر , کشور سوریه ,

انتهای پیام/

برچسب‌ها: