شناسهٔ خبر: 70649463 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

بازدید نماینده معاون توسعه روستایی رئیس جمهور از دشت آزادگان

نماینده معاون توسعه روستایی و مناطق محروم رئیس جمهور روز یکشنبه از مناطق محروم و کم برخوردار شهرستان دشت‌آزادگان بازدید کرد.

صاحب‌خبر -

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، محمد فرجی روز یکشنبه نماینده معاون توسعه روستایی و مناطق محروم رئیس جمهور به همراه جمعی از مسئولان دشت آزادگان از مناطق‌ام الدبس از توابع بخش بستان، جاده روستای جلیعه از توابع بخش مرکزی، روستای شریعتی، پل جاده‌ای مسیر الله اکبر و همچنین جاده دسترسی به روستا‌های هوفل بازدید کرد.

رستم عیدی‌پور، فرماندار دشت آزادگان در این بازدید گفت: این شهرستان از مشکلات زیادی به ویژه در خصوص تامین آب کشاورزی رنج می‌برد که از مسئولان کشوری درخواست رسیدگی و رفع مشکلات این منطقه را داریم.

وی افزود: منطقه‌ام الدبس شهرستان دشت آزادگان از مناطق بکر و حاصلخیز استان است که برای انجام کشاورزی و توسعه فضای سبز نیاز به تامین آب دارد.

عیدی پور با عنوان اینکه بهسازی جاده‌های روستایی این شهرستان را از دیگر مطالبات مردم عنوان کرد و ادامه داد: به عنوان مثال جاده روستای جلیعه این شهرستان بسیار نامناسب است که با تکمیل جاده دسترسی تردد مردم این روستا تسهیل می‌شود.

فرماندار دشت آزادگان اضافه کرد: جاده روستای هوفل و الله اکبر و پل ارتباطی این منطقه از شهرستان در سیل ۹۸ دچار آسیب‌های جدی شدند و به دلیل فرسودگی استفاده از این مسیر‌ها بسیار سخت و خطرآفرین است.

شهرستان دشت آزادگان با مرکزیت شهر سوسنگرد و با جمعیتی بالغ بر ۲۴۰ هزار نفر در غرب خوزستان قرار دارد.