به گزارش ایرنا از روابط عمومی اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای مازندران عیسی خادمی روز یکشنبه اظهار کرد: این میزان جابجایی مسافر در قالب حدود ۷۱۱ هزار سفر انجام که نسبت به مدت مشابه سال گذشته شاهد کاهش سه درصدی سفر هستیم.
وی ادامه داد: سیاست این اداره کل، جابجایی ایمن و آسان مسافران است و در این راستا نظارت مضاعفی بر نحوه عملکرد شرکتها و ناوگان عمومی انجام میشود.
این مقام مسوول افزود: فعالیت غیر مجاز برخی سامانه های اینترنتی در بخش حمل و نقل بین شهری موجب بروز مشکلاتی برای هموطنان شده است، بنابرین توصیه میشود هموطنان از ناوگان حمل و نقل عمومی که دارای مزیتهای فراوانی همچون امنیت سفر، رانندگان حرفهای، ناوگان دارای شناسنامه و کارت هوشمند، ایمنی سفر و رانندگان حرفهای و... هستند برای جلوگیری از هرگونه مشکل احتمالی استفاده کنند.
رئیس اداره حمل و نقل مسافر اداره کل راهداری و حمل و نقل جادهای مازندران گفت: در بخش جابجایی مسافر اقدامات خوبی انجام شده است، به گونهای که در حال حاضر بسیاری از خدمات به مسافران اعم از فروش بلیت در بستر اینترنت به مسافران ارائه میشود و لزوم ارتقای ارائه خدمات با توجه به مطالبات مسافران جزو ضروریات ادامه فعالیت دراین بخش است.
خادمی افزود: در سیستم حملونقل زمینی، شرکتهای مسافربری، رانندگان اتوبوس و خدمه سفر در قبال مسافران مسئولیت دارند و موظف به رعایت قوانین و مقررات حمل و نقل هستند.
برابر آمار، سالانه بیش از ۵۰۰ میلیون دستگاه خودرو در محورهای مازندران تردد دارند که ۱۱ درصد از این ترددها در محورهای اصلی و بقیه درون شهری است. مازندران ۱۰ هزار و ۴۰۰ کیلومتر راه اصلی و فرعی دارد که حدود سه هزار کیلومتر از آن جاده اصلی و بقیه محور روستایی است.
هراز، کندوان، سوادکوه، کیاسر، کناره و جاده گلوگاه ۶ محور اصلی مازندران است که این استان را به استانهای تهران، البرز، سمنان، گیلان و گلستان متصل می کند.
مسافران و رانندگان میتوانند جهت آگاهی از آخرین وضعیت راهها، انسدادها یا محدودیتهای احتمالی تردد و شرایط جوی به سایت www.۱۴۱.ir مراجعه کرده و یا با تلفن گویای ۱۴۱ تماس حاصل کنند.