شناسهٔ خبر: 70647211 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: تسنیم | لینک خبر

فعالیت ایران در کنفرانس اعضای کنوانسیون سلاح‌های شیمیایی

نشست هم‌اندیشی دبیران تشکل‌های شاهد و ایثارگر جانبازان شیمیایی برگزار شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، نشست هم‌اندیشی دبیران تشکل‌های شاهد و ایثارگر جانبازان شیمیایی کشور با حضور معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران ظهر امروز، یکشنبه 16 دی ماه، در محل ساختمان بنیاد برگزار شد.

سعید اوحدی، معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران، در سخنانی با اشاره به فضای آلوده جهانی و جنایات انجام‌شده در نقاط مختلف جهان گفت: در شرایط کنونی که هرگونه جنایتی در جهان با سکوت مدعیان حقوق بشر مواجه است، هجمه‌ای بی‌سابقه علیه ایران صورت گرفته است. این هجمه‌ها با سرمایه‌گذاری‌های هنگفت به‌منظور تخریب باورهای ایرانیان در حال گسترش است؛ به‌گونه‌ای که در هیچ برهه‌ای از تاریخ چنین سازمان‌دهی گسترده‌ای برای تبلیغات علیه یک کشور مشاهده نشده است.

اوحدی همچنین به اظهارات جوزف نای، تئوریسین سیاسی آمریکایی، اشاره کرد و افزود: اظهارات نای مبنی بر ضرورت سرمایه‌گذاری برای تقویت جنگ نرم به‌منظور تخریب باورهای ایرانیان باید مورد توجه قرار گیرد. دشمنان ایران در حال استفاده از ابزارهای مختلف برای تاثیرگذاری بر افکار و اعتقادات ایرانیان هستند.

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران تصریح کرد: حتی جنایاتی که در سوریه رخ می‌دهد، بخشی از یک برنامه‌ریزی دشمن برای شکستن اعتقادات ملت ایران و مردم منطقه است، در حالی که مجامع جهانی که خود را مدافع حقوق بشر می‌دانند، در برابر این جنایات یا کر و کور شده‌اند.

معاون رئیس‌جمهور با تأکید بر اهمیت مقابله با جنگ نرم دشمن، اظهار داشت: غرب با همه توان خود وارد میدان شده است تا در جنگ روانی و رسانه‌ای بر افکار ایرانیان تأثیر بگذارد. در حال حاضر، بیش از 360 کانال تلویزیونی و رسانه‌ای به‌صورت شبانه‌روزی علیه ایران فضاسازی می‌کنند، اما ما با وجود داشتن سرمایه‌های عظیم انسانی، فرهنگی و اعتقادی، از این منابع به‌طور مؤثر استفاده نمی‌کنیم.

او همچنین با اشاره به هشدارهای مکرر رهبر معظم انقلاب اسلامی در مورد جنگ نرم و تهدیدات فرهنگی دشمن گفت: رهبر معظم انقلاب از سال‌ها پیش، از جنگ نرم به‌عنوان شبیخون فرهنگی و تهاجم فرهنگی یاد کرده‌اند و امروز آن را ناتوی فرهنگی می‌نامند. هدف اصلی دشمن تغییر باورهای مردم است؛ چراکه اگر باورهای یک کشور تضعیف شود، مسائل امنیتی آن نیز دچار آسیب خواهد شد و به‌راحتی نفوذ امنیتی صورت خواهد گرفت.

اوحدی در ادامه به نقش و جایگاه ایثارگران به‌عنوان گنجینه‌های ارزشمند کشور اشاره کرده و گفت: نقش و جایگاه ایثارگران به‌عنوان گنجینه‌های ارزشمند کشور بسیار مهم است. جنگ‌ها عوارض و معضلاتی در حوزه نظامی دارند که گرفتار نشدن به آنها ناگزیر است، اما کشتار مردم توسط سلاح‌های کشتار جمعی و ممنوعه، از جمله اقداماتی است که حتی دستورالعمل‌های خود غربی‌ها نیز آن‌ها را ممنوع کرده و فاقد وجاهت قانونی می‌داند. لذا جانبازان، به‌ویژه جانبازان شیمیایی و قربانیان ترور از جمله سندهای زنده مظلومیت و غربت ملت ایران هستند که باید از ظرفیت آنها برای دادخواهی جهانی و مقابله با جنگ روایت‌ها که در امتداد همان جنگ نرم است، اقدام کنیم.

او همچنین افزود: کسانی که نشست‌های جهانی درباره صلح برگزار می‌کنند، امروز خودشان چشم روی وقوع جنایات متعدد جنگی در غزه بسته‌اند. لذا نباید توقع داشته باشیم که آن‌ها بخواهند حقی را برای ما زنده کنند. بنابراین، ضروری است تا خود ما با مستند کردن عوارض جنایات غرب در جنگ تحمیلی و حتی ترورهایی که با حمایت آنها بعد از جنگ تا به امروز انجام شده، اقدام کنیم.

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در پایان با اشاره به ضرورت برنامه‌ریزی دقیق برای برگزاری یادواره‌ها و نشست‌های حقوق بشری گفت: با توجه به تعداد زیاد قربانیان سلاح‌های کشتار جمعی و ترور در ایران، باید خودمان از وضعیت جانبازان، خانواده‌هایشان و حتی خانواده قربانیان ترور از برگزاری یادواره‌ها تا وضعیت و مشکلات سلامتی آن‌ها گزارش تهیه کرده و برگزاری نشست‌های حقوق بشری را در کشور ترتیب دهیم تا بدون کم و کاست بتوانیم صدای این مظلومان را به جهان برسانیم.

اوحدی در پایان سخنان خود خاطرنشان کرد: برنامه‌ریزی منظم با نمایندگان سازمان‌های غیردولتی (سمن‌ها) و نهادهای مرتبط مهم است. باید از این نشست‌ها گزارش‌هایی تهیه و به وزارت امور خارجه ارائه شود. همچنین، برنامه‌ریزی دقیق برای اجلاس‌های آینده انجام دهیم تا بتوانیم از این فرصت‌ها به‌صورت مستمر بهره‌برداری کنیم.

انتهای پیام/