به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان لرستان،علی حسنوند در نشست بررسی نحوه اجرای طرح پایش زندانیان استان و جمع قضات ناظر زندان و اجرای احکام کیفری افزود: پایش وضعیت کنونی، اصلاح و بازسازگاری اجتماعی مجرمین را از هدفهای محوری و اصلی اجرای طرح پایش زندانیان بوده و همکاری قضات در اجرای این طرح مهم ملی ضروری است.
وی اظهار کرد: بر اساس همین اهداف تعیین شده، قوه قضاییه با لحاظ اهمیت و حساسیت موضوع، گامهای اساسی در این راستا برداشته است.
دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان لرستان یکی از برنامههای پیش بینی شده در سال جاری برای دادگستری لرستان را اجرای طرح پایش زندانیان دانست و ادامه داد: در اجرای این طرح وضعیت زندانیان در قالب فرمهای تنظیم شده مرتبط پایش و مددجویان در صورتی که شرایط لازم قانونی و استحقاق بهرهمندی از نهادهای ارفاقی را داشته باشند، از مزیتهای این طرح بهرهمند خواهند شد.
حسنوند با اشاره به وضعیت افرادی که با صدور قرارهای تامین کیفری از سوی مراجع قضایی بازداشت شدهاند، یادآور شد: در خصوص این افراد، بررسیهای لازم انجام و چنانچه مشمول ماده ۲۴۲ قانون آیین دادرسی کیفری مصوب ۱۳۹۲ باشند و در عین حال قرار تامین کیفری صادر شده درباره آنها اقتضای تجدیدنظر و بازنگری داشته باشد، شعب مربوطه بررسی و تصمیم شایسته اتخاذ خواهد کرد.
وی گفت: با همکاری و تعامل سازنده قضات دادگستری استان لرستان شاهد اثرگذاری اجرای طرح پایش زندانها در سراسر استان خواهیم بود.