مرضیه یونسی روز یکشنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: فعالیت این تعداد گشت های مشترک، به ویژه در ایام خاص سال از جمله عید نوروز، ماه رمضان، بازگشایی مدارس، ماه محرم و شب یلدا تشدید شد.
وی ادامه داد: در این بازرسی ها ۲ هزار و ۳۲۸ پرونده تخلف تشکیل و فوری رسیدگی شد و متهمان به پرداخت ۷۴ میلیارد و ۷۳۸ میلیون ریال محکوم شده اند.
مدیرکل تعزیرات حکومتی همدان افزود: این گشت ها با همکاری سازمان صمت، اتاق اصناف، جهاد کشاورزی، دانشگاه علوم پزشکی، مراکز بهداشت، فرمانداری ها و پلیس امنیت اقتصادی برگزار شده است.
یونسی گفت: بیشترین تخلفات گزارش شده امسال به تعزیرات حکومتی مربوط به اصناف خواروبار فروش، لباس فروش، نانوایان، میوه و سبزی فروش و مرغ فروش است که به نسبت دیگر صنوف بیشترین تعداد واحدهای صنفی در این اتحادیه ها متمرکز بوده و نیازهای اساسی شهروندان در سبد کالاهای ضروری را عرضه می کنند.
محکومیت ۲ میلیارد ریالی قاچاقچی دستگاه تولید رمز ارز
مدیرکل تعزیرات حکومتی همدان از محکومیت ۲ میلیارد و ۱۲۵ میلیون ریالی برای نگهداری ماینر قاچاق در شهرستان ملایر خبر داد.
یونسی گفت: پرونده نگهداری ۱۵ دستگاه تولید رمز ارز و سایر ملزومات قاچاق به ارزش ۲ میلیارد و ۱۲۵ میلیون ریال در شعبه اول بدوی و ویژه رسیدگی به تخلفات قاچاق کالا و ارز شهرستان ملایر رسیدگی شد.
وی افزود: شعبه پس از بررسی و با توجه به ارائه نکردن مدارک قانونی، اتهام انتسابی را محرز و متخلف را علاوه بر ضبط کالا به پرداخت جزای نقدی محکوم کرد.
مدیرکل تعزیرات حکومتی همدان اظهار کرد: ماموران پلیس امنیت اقتصادی ملایر از یک مزرعه تولید علوفه دام کالای قاچاق را کشف و گزارش آن را برای رسیدگی به تعزیرات حکومتی ارسال کردند.