شناسهٔ خبر: 70645819 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: دانشجو | لینک خبر

سردار رحیمی: ۲۲ هزار و ۳۴۵ خودروی فعال در حوزه قاچاق سوخت توقیف شد

رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا گفت: در ۹ ماهه سال جاری بیش از ۲۱۷ میلیون لیتر انواع فراورده‌های نفتی کشف و ۲۲ هزار و ۳۴۵ خودروی فعال در حوزه قاچاق سوخت توقیف شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سردار حسین رحیمی در تشریح عملکرد ۹ ماهه پلیس امنیت اقتصادی در حوزه مقابله با قاچاق سوخت با اشاره به اینکه در این مدت بیش از ۲۱۷ میلیون لیتر انواع فراورده‌های سوختی کشف شد که با رشد ۶۱ درصدی نسبت به سال قبل برخوردار است، بیان داشت: در این مدت تعداد ۲۵ هزار و ۱۵۰ فقره پرونده برای متهمانی که در زمینه قاچاق سوخت فعالیت داشتند تشکیل که این موضوع از رشد ۱۷ درصدی نسبت به سال قبل برخوردار است.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا با اشاره به توقیف ۲۲ هزار و ۳۴۵ دستگاه خودرویی که در زمینه قاچاق سوخت فعالیت داشتند، عنوان داشت: در ۹ ماهه سال جاری تعداد ۴ مرحله طرح سراسری مبارزه با قاچاق سوخت در سراسر کشور برگزار شده است.

سردار رحیمی در تشریح برنامه‌های این پلیس در خصوص قاچاق سوخت، بیان داشت: شناسایی مناطق آلوده به قاچاق سوخت که در این مکان‌ها سوخت‌های قاچاق تجمیع و انتقال داده می‌شود مثل خورها، روستا‌های مرزی و… همچنین شناسایی منشأ‌های شکل گیری قاچاق سوخت مثل حوزه‌های کشاورزی، دامداری، گلخانه‌ها، ماشین آلات و ادوات کشاورزی از جمله مرغ داری‌های غیر فعال، مجموعه‌های صنعتی، غیر فعال که همچنان سهمیه سوخت دریافت می‌کنند و در حوزه جمل و نقل که با استفاده از باک‌های اضافه اقدام به قاچاق سوخت می‌کنند. از جمله این برنامه هاست همچنین شناسایی باند‌ها و شبکه‌های تهیه کننده بارنامه‌های صوری جهت تهیه سوخت یارانه‌ای و تشکیل قرارگاه سوخت در فراجا و تجهیز ایستگاه‌های ایست و بازرسی به سامانه‌های کنترلی از جمله برنامه‌های ما در پلیس امنیت اقتصادی است.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا در پاسخ به این سوال که سوخت بیشتر از چه طریق و مسیری قاچاق می‌شود؟ عنوان داشت: از طریق حمل و نقل با استفاده از بارنامه‌های صوری، از طریق جاسازی، با قایق‌های سبک و سنگین در دریا، از طریق صدور مجوز صوری تردد دریایی، از طریق ناوگان غیر فعال باری و مسافربری، در پوشش صادرات مشتقات نفتی، از طریق شرکت‌های صوری دارای مجوز فعالیت، از طریق ماشین آلات و ادوات معادن فاقد هویت و غیر فعال، از طریق کارگاه‌های غیر مجاز و فاقد پروانه فعالیت این موضوع انجام می‌شود که برخورد با همه این مصادیق در دستور کار قرار دارد.

سردار رحیمی خاطر نشان کرد: طرح‌های برخورد و مقابله با قاچاقچیان سوخت به طور جد در دستور کار پلیس امنیت اقتصادی فراجا در سراسر کشور است از این رو هموطنان گرامی می‌تواند اخبار و اطلاعات خود را در خصوص قاچاق سوخت با شماره ستاد خبری پلیس (۰۹۶۳۰۰) در میان بگذارند.