شناسهٔ خبر: 70645665 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم:

اطلاع رسانی اقدام‌های مسئولان همراهی مردم در تصمیمات را به دنبال دارد

قم- ایرنا- رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم گفت: یکی از مشکلات کشور، بی‌اطلاعی مردم از اقداماتی است که در کشور انجام می‌شود و از این رو اطلاع‌ رسانی باید به صورتی انجام شود که همراهی مردم را در تصمیمات به دنبال داشته باشد.

صاحب‌خبر -

به گزارش روز یکشنبه ایرنا از روابط عمومی جامعه مدرسین حوزه علمیه قم ، آیت الله سید هاشم حسینی بوشهری در دیدار حجت‌ الاسلام و المسلمین عبدالحسین خسروپناه دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی بر سه نکته «اجرا»، «نظارت جدی و قوی» و در نهایت «اطلاع رسانی دقیق، درست، به موقع و حساب شده» تاکید کرد.

وی گفت:‌ اسنادی که در شورای عالی انقلاب فرهنگی تدوین می‌شود، نیازهای جدی جامعه امروز را برطرف می‌کند و اگر این اسناد به درستی اجرایی شوند، کشور را نه یک گام بلکه هزاران گام به جلو می‌برد و ما را از وابستگی به دیگران بی‌نیاز می‌کند.

وی با بیان اینکه شورای عالی انقلاب فرهنگی به دلیل اعضای محدودتر، سریع‌تر می‌تواند به جمع‌بندی و نتیجه برسد، با اشاره به تشکیل پنج ستاد تخصصی در شورای عالی انقلاب فرهنگی، این ساختار را بسیار مناسب ارزیابی کرد و گفت: تشکیل میزهای تخصصی برای هر ستاد و انتخاب مدیران متخصص برای هر میز، به ارتقای کارآمدی شورا کمک می‌کند.

حسینی بوشهری با تاکید بر استفاده از فرصت پیش آمده برای خدمت در شورای عالی انقلاب فرهنگی، سفرهای استانی دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی را مورد تایید قرار داد و توصیه کرد باید از این فرصت به دست آمده به خوبی استفاده شود و با گسترش اطلاع‌رسانی مناسب در سطح استان‌ها، زمینه همدلی و همفکری در سطح کشور فراهم شود.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی نیز در این دیدار تدوین اسناد مختلف در حوزه‌های فرهنگ، علم و فناوری را از مهم‌ترین اقدامات این شورا در ۲سال اخیر ذکر کرد و گفت: در مدت فوق اسناد مهمی همچون سند صنایع دستی، هوش مصنوعی، فناوری کوانتوم (که در حال تدوین است)، مواد پیشرفته، امنیت غذایی، درمان‌های نوین، سلول درمانی و سند ژن درمانی تدوین شده‌است، بسیاری از این اسناد تصویب و به دولت ابلاغ شده و برخی نیز در مراحل پایانی تدوین است.

خسروپناه ادامه داد: این اسناد، اسناد مادر هستند و زیربنای بسیاری از فعالیت‌های علمی و فرهنگی کشور را تشکیل می‌دهند، خدا را شاکریم که با پیگیری‌های صورت گرفته همه مصوبات و اسناد به امضای رئیس جمهور رسیده و مانعی در مسیر ابلاغ آن‌ها وجود نداشته‌است.

وی با اشاره به ضرورت تعامل نظام‌مند با نخبگان، گفت: در گذشته ارتباط مناسبی با نخبگان کشور وجود نداشت، اما هم اکنون در هر استانی، هیات‌های اندیشه‌ورز علم و فناوری، اندیشه‌ورز تعلیم و تربیت (فتا) و هیات‌های اندیشه‌ورز فرهنگی و اجتماعی تشکیل شده که اعضای آنها از نخبگان و فعالان جبهه انقلاب هستند و از نظراتشان در تصمیم‌گیری‌های شورا استفاده می‌شود.