شناسهٔ خبر: 70642293 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسکانیوز | لینک خبر

آموزش آشپزی / طرز تهیه پاکوره هندی با طعمی عالی و تند

پاکوره هندی یکی از انواع غذاهای خوشمزه و مخصوص کشور هند است که با طعم تیز و تند و تردی که دارد رقیب بسیار جدی سوخاری های گوشتی است و چون کاملا گیاهی است غذای محبوب گیاه خواران است.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز؛ پاکوره یک غذای هندی است که به عنوان میان وعده، عصرانه یا غذاهای اصلی از آن استفاده می شود. طعم اصلی این غذا تند است و در آن از هر دو نوع فلفل سیاه و قرمز استفاده می‌شود. پخت این غذا بیشتر در آبادان رواج دارد که ما پیشنهاد می کنیم حتما برای یک بار هم شده این غذای فست فودی خوشمزه را درست کنید.

بیشتر بخوانید:

آموزش آشپزی / طرز تهیه کباب تابه‌ای با سس انار

مواد لازم
هویج رنده شده یک عدد
سیب زمینی ۲ عدد(آن را به مدت ۷ دقیقه در آب بجوشانید تا خام خام نباشد)
اسفناج یک مشت
گشنیز یک مشت
نخود فرنگی نصف لیوان
فلفل تند قرمز تازه نصف یک عدد
لیمو تازه یک عدد
پیاز دو عدد کوچک
سیر ۳ حبه
تخم رازیانه ۲ قاشق چای خوری
آرد ۵ قاشق غذاخوری
پودر پیاز ۲ قاشق چای خوری
پودر تخم گشنیز ۲ قاشق چای خوری
زردچوبه ۲ قاشق چای خوری
گراماسالا ۲ قاشق چای خوری
فلفل سیاه ۲ قاشق چای خوری
فلفل چیلی یک قاشق چای خوری
نمک به میزان لازم

آموزش آشپزی / طرز تهیه پاکوره هندی با طعمی عالی و تند

بیشتر بخوانید:

آموزش آشپزی / طرز تهیه بورک گوشت و قارچ با طعمی متفاوت

طرز تهیه

ابتدا پیازها را به شکل نگینی و ریز خرد می کنیم. بهتر است پیاز قرمز استفاده کنید. اسفناج و گشنیز را نیز کمی درشت خرد می کنیم. سیر را نیز خرد می کنیم.

آموزش آشپزی / طرز تهیه پاکوره هندی با طعمی عالی و تند

تمام سبزیجات خرد شده و نشده یعنی پیاز، هویج رنده شده، گشنیز، اسفناج، سیر، نخود فرنگی را داخل یک کاسه می ریزیم. سیب زمینی ها را نیز رنده می کنیم و به مواد اضافه می کنیم. فلفل تند قرمز را نیز ریز ریز می کنیم و به مواد بالا اضافه می کنیم. آب لیموتازه را نیز می چکانیم. فلفل چیلی، گراماسالا، پودر تخم گشنیز، زردچوبه، فلفل سیاه، تخم رازیانه و پودر پیاز را به مواد اضافه می کنیم و خوب با قاشق ترکیب می کنیم.

آموزش آشپزی / طرز تهیه پاکوره هندی با طعمی عالی و تند

در این مرحله ۵ قاشق غذاخوری آرد به مواد اضافه می کنیم و اجازه می دهیم در محیط آشپزخانه مایه پاکوره یک ساعت استراحت کند. به این مواد یک قاشق غذاخوری هم نمک اضافه می کنیم. در زمان استراحت دو قاشق آب به مواد اضافه کنید تا چسبندگی لازم ایجاد شود.

آموزش آشپزی / طرز تهیه پاکوره هندی با طعمی عالی و تند

مواد پاکوره را به اندازه کوچک در روغن سرخ می کنیم مانند کوکو. هر میزانی که بخواهید می توانید پاکوره ها را در روغن برشته کنید اما بعد از اینکه از روغن در می آورید حتما روی دستمال بگذارید تا روغن آن برود و کاملا ترد شود. این پاکوره را می توانید با سس تمرهندی میل کنید و از خوردنش لذت ببرید. نوش جان.

آموزش آشپزی / طرز تهیه پاکوره هندی با طعمی عالی و تند

انتهای پیام/

برچسب‌ها: