به گزارش ایرنا از تارنمای سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، با همکاری رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در اندونزی، ۱۲ تن از دانشجویان اندونزی از دانشگاههای این کشور به ایران سفر میکنند.
محمدرضا ابراهیمی رایزن فرهنگی ایران در اندونزی گفت: سفرهای علمی و بازدیدهای میدانی جزء لاینفک برنامههای گروههای آموزشی و دانشگاهی در سرتاسر جهان محسوب میشود.
وی افزود: ایران با داشتن جاذبههای گردشگری (تاریخی، مذهبی، طبیعی) و علمی هنوز نتوانسته است به سهم مناسب خود در بازار گردشگری و علمی درجهان دست یابد و این امر سبب شده است تا برخی از معضلات اقتصادی - اجتماعی کشور که میتواند با توسعه علمی و گردشگری مرتفع گردد، همچنان پابرجا بماند.
ابراهیمی تصریح کرد: براساس سند مبادلات فرهنگی دو کشور که به امضای مقامات دو کشور در سنوات گذشته رسیده، تبادل استاد و دانشجو و آشنایی با ظرفیتهای علمی دو کشور یکی از بندهای این سند است.
رایزن فرهنگی کشورمان خاطرنشان کرد: ۱۲ دانشجو از دانشگاههای مختلف اندونزی در این اردوی علمی و فرهنگی حضور خواهند داشت که از اهداف مهم این سفر آشنایی با ظرفیتهای علمی و جذب دانشجویان خواهد بود.
وی با بیان اینکه این دانشجویان به عنوان سفیران علمی در معرفی ایران به کشور اندونزی مهمترین نقش را خواهند داشت، افزود: دانشگاههای تهران، دانشگاه آزاد اسلامی، پیام نور، علامه طباطبایی، الزهرا(س) تهران، شهید بهشتی، حکیم سبزواری و بنیاد سعدی مقصد دانشجویان اندونزیایی خواهد بود.
ابراهیمی ادامه داد: بازدید از مراکز علمی و فرهنگی، پارکهای علم و فناوری و حضور در شهرهای مختلف بخش دیگری از سفرعلمی و تحقیقاتی دانشجویان اندونزی به ایران خواهد بود.
این سفر علمی و تحقیقاتی دانشجویان اندونزیایی با همکاری و مشارکت ادارهکل همکاریهای علمی و دانشگاهی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، دانشگاههای تهران و برخی شهرستانها، تقریب مذاهب اسلامی، بنیاد سعدی و نمایندگی فرهنگی کشورمان در اندونزی خواهد بود.
تصویر ایران در میان مسیحیان قابل احترام و اعتماد است
به مناسبت فرارسیدن سال نو میلادی، امیر حشمتی رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در غنا و اسقف اعظم جان بوناوچر کوفی رهبر کاتولیکهای غنا دیدار کردند.
حشمتی مواضع رهبر کاتولیکهای غنا در موضوع نهاد خانواده و نیز لزوم همزیستی مسالمت آمیز ادیان و اقوام در این کشور را قابل تقدیر دانست.
رایزن فرهنگی ایران در آکرا، گفتوگوهای دینی را فرصتی کمنظیر برای گشایش پنجرههای جدید به منظور پاسخ معنادار به دغدغههای جهان امروز خواند و از اسقف اعظم برای سفر به ایران دعوت کرد.
در ادامه این دیدار، رهبر کاتولیکهای غنا نیز، تصویر ایران در میان مسیحیان غنا را قابل احترام و اعتماد دانست و گفت: آمادهام در نزدیکترین زمان به ایران سفر کنم و ضمن ملاقات با اندیشمندان دینی، از اماکن فرهنگی و مذهبی این کشور اسلامی بازدید کنم.
وی تبادل ایدهها و درک متقابل را ماحصل گفتوگوهای دینی عنوان کرد و بر ضرورت نزدیکی میان دو ملت ایران و غنا تاکید داشت.
اسقف اعظم جان بوناوچر کوفی، وجود همزیستی مسالمت آمیز در غنا را نشانه غالب بودن فرهنگ گفتوگو در این کشور دانست و ابراز امیدواری کرد تا با آغاز گفتوگوهای دینی میان ایران و غنا، شناخت دو کشور از یکدیگر افزایش یابد.