شناسهٔ خبر: 70639989 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

تاکید استاندارقم برجمع بندی دستگاهها برای برش سالیانه برنامه هفتم توسعه

استاندار قم در نهمین جلسه شورای اداری استان گفت:دستگاه‌های استانی برای برش سالیانه برنامه هفتم توسعه تا پایان امسال جمع بندی نمایند.

صاحب‌خبر -

تاکید استاندارقم برجمع بندی برای برش سالیانه برنامه هفتم توسعه

 به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ مرکز قم، اکبر بهنام جو با اشاره به ضرورت جمع بندی دستگاه‌های استان برای برش سالیانه برنامه هفتم توسعه وتاکید بر روشن بودن وضعیت آنها در زمینه توسعه استان در چهار سال پیش رو از ابتدای سال آینده گفت: در زمینه تامین منابع مالی هم باید ابتدا برنامه ریزی‌های لازم صورت گیرد تا از محل منابع بانکی و بورس انجام شود. 

وی افزود: افزایش ثروت در استان و جهش تولید از اولویت‌های استان قم است و مبنای توسعه و کار‌های استان باید بر اساس برش استانی برنامه هفتم توسعه و بر این مبنا باشد. 

بهنام جو با تاکید بر ضرورت تعیین تکلیف طرح سند آمایش استان گفت: بر همین اساس سند سلامت، آموزش و تحول اجتماعی و فرهنگی استان و سند خانواده باید روشن شود و کار ویژه‌ای روی آنها باید انجام گیرد و موضوع خانواده به عنوان اولویت اصلی باید در دست پیگیری قرار بگیرد تا آسیب‌های مرتبط با این موضوع کاهش یابد. 

استاندار تامین زیر ساخت‌های آموزشی و سلامت را از اولویت‌های استان عنوان کرد و افزود: لازم است در زمینه توسعه زیر ساخت نظام آموزشی و ساخت تخت‌های بیمارستانی با همکاری دولت از ظرفیت خیران استفاده شود و مراکز درمانی در دست ساخت نیز از این دست محسوب می‌شود. 

 بهنام جو با اشاره به ناترازی ۶۰۰ مگاواتی برق در استان قم گفت: با همکاری منابع طبیعی و محیط زیست زمین به مقدار لازم شناسایی شده و برای ایجاد و تولید برق از انرژی خورشیدی در اولویت قرار گرفته است. 

نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی هم در شورای اداری با انتقاد از روشنایی بالای تابلو‌های تبلیغاتی بین جاد ه‌ای و مصرف بالای برق این دستگاه‌ها گفت: ضرورتی برای تبلیغات مواد غذایی و سایر موارد با پروژکتور‌های پر مصرف در جاده‌ها نیست و خود این‌ها از عوامل ناترازی محسوب می‌شوند. 

حجت الاسلام ذوالنوری با اشاره به ضرورت قطع گاز باغ ویلا‌ها در استان قم گفت: استخر‌های باغ ویلا‌ها با برق و گاز یارانه‌ای در سرمای زمستان گرم هستند و این در حالی است که صنعت برق ندارد و از نظر استفاده از برق دچار مشکل هستند. 

وی تاکید کرد دستگاه‌های نظارتی، مدیران برق و گاز استان باید جلوی این اتفاق را بگیرند وبرخی از این پرمصرف‌ها از عوامل ناترازی‌های برق هستند.

 رئیس کل دادگستری استان قم هم گفت: تعدادی از ادارات مرکز تولید پرونده قضایی شده‌اند و لازم است با هم افزایی و همکاری زمینه حل مشکلات را فراهم نماییم. 

 حجت الاسلام سید کاظم موسوی کمک دستگاه‌ها به واحد‌های تولیدی برای جلوگیری از تعطیلی و رکود صنعت را از اولویت‌های اصلی استان دانست و افزود:در شهرک‌های صنعتی قم واحد‌های تولیدی بسیاری هستند که به دلیل مباحث مالیاتی یا بیمه‌ای دچار رکود هستند که لازم است چاره‌ای برای این واحد‌ها اندیشید. 

وی افزود:در حوزه محیط زیست و ریز گرد‌ها ما هم آماده هستیم تا با کمک و همکاری بتوانیم مشکل ریز گرد‌ها را در استان کاهش دهیم و مشکلات ناشی از آن در استان کاهش یابد.

 وی گفت: رفع تصرف از اراضی ملی از وظایف مهم مدیران است و ادارات متولی نهایت دقت را داشته باشند و نسبت به تصرف غیر قانونی اراضی ملی اقدام نمایند. 

مدیر عامل شرکت توزیع برق استان قم هم با اشاره به ضرورت کنترل پذیری برق مصرفی در ادارات دولتی گفت: در استان قم از ۸۵۰ ساختمان دولتی، در ۵۰۰ ساختمان اداری کنترل پذیری مصرف انرژی و برق انجام شده است، اما ۳۵۰ اداره استان همچنان کنترل پذیری برق انجام نشده است. 

یوسف صادقی به ضرورت توجه به انرژی‌های خورشیدی و اقدامات این حوزه پرداخت و گفت: با پیگیری دستگاه‌های اجرایی مقدمات لازم برای ایجاد ۱۴۰ مگاوات انرژی خورشیدی صورت گرفته و واگذاری مجوز‌های لازم آن برای سرمایه گذاری هم انجام شده است.

 همچنین در شورای اداری از دستگاه‌هایی که در هفته بسیج و مقاومت فعال بودند تجلیل شد.