یعقوب هوشیار در ادامه تأکیدات خود بر لزوم تقویت بنیانهای فرهنگی و اجتماعی، در جلسهای با مدیران فرهنگی مناطق به بررسی و ارزیابی برنامههای فرهنگی که طی ۹ ماه گذشته در شهر تبریز اجرا شده است، پرداخت و خواستار تنظیم برنامههای منسجم و هدفمند برای سهماهه آینده شد تا در مناسبتهای ملی همچون دهه فجر و هفته فرهنگی تبریز در تهران، با حضور پررنگ و مؤثر، بازتاب فرهنگی این شهر را ارتقا دهند.
وی افزود: اگر ارگانهای اجتماعی مانند خانوادهها تقویت شوند، میتوانیم از آسیبهای اجتماعی جلوگیری کنیم.
وی درباره افزایش معضلات اجتماعی و فرهنگی در جامعه هشدار داد و بر لزوم تغییر نگاهها و رویکردهای مدیریتی در این حوزه تأکید و اظهار کرد: بدترین روز زندگیام، روزی است که خبر خودکشی یک جوان را میشنوم!
شهردار تبریز هشدار داد که بیتوجهی به مسائل فرهنگی و اجتماعی، تبعات جبرانناپذیری خواهد داشت.
وی همچنین بر لزوم تغییر رویکردهای مدیریتی در حوزه فرهنگی تأکید کرد و گفت: با خلأ معنوی و دینی در کانون خانوادهها، آسیبهای اجتماعی رشد خواهند کرد.
وی با اشاره به برخی معضلات اجتماعی که تبریز و دیگر شهرها با آن روبهرو هستند، تأکید کرد: بدترین اتفاقات اجتماعی در جامعه ما رخ میدهد، اما متاسفانه مدیران در حد خواندن خبر و مشاهده این وقایع، بیتفاوت از کنار آن رد میشویم. باید فرهنگ پاسخگویی اجتماعی در برابر این بحرانها را تقویت کنیم.
هوشیار در بخش دیگری از سخنان خود به برخی برنامههای کلیدی در حوزه فرهنگی و اجتماعی اشاره کرد و گفت: در برنامههای آینده باید بر چند محور اصلی تمرکز کنیم که از جمله آنها توجه به اشتغال، سلامت و ارتقای سطح آگاهیهای اجتماعی است.
وی در خصوص کارآفرینی و اشتغال برای همه اقشار جامعه و نقش فرهنگی آن بیان کرد: یکی از اولویتهای ما باید توجه به اشتغالزایی در میان تمامی اقشار جامعه بویژه زنان و جوانان باشد. ایجاد فضاهای مناسب برای فعالیتهای اقتصادی و کارآفرینی میتواند موجب کاهش آسیبهای اجتماعی و فرهنگی در شهر شود.
وی حمایت از گروههای هنری و دورههای آموزشی فرهنگی را هم از مهمترین موضوعات فرهنگی عنوان و تشریح کرد: شهرداری تبریز باید از گروههای هنری حمایت کرده و برنامههای آموزشی در زمینههای مختلف هنری، فرهنگی و ورزشی برگزار کند.
به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی شهرداری تبریز، وی در ادامه به اهمیت بازیهای محلهای و اجتماعی در تقویت پیوندهای اجتماعی تأکید کرد و گفت: بازیهای محلهای میتوانند موجب تقویت روحیه همکاری و تعامل در محلهها شوند. این فعالیتها میتوانند در قالب برنامههای تفریحی و ورزشی برگزار شوند.
انتهای پیام