وحید صباغ در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: این کودها، شامل کودهای فسفاته، پتاسه و اوره است.
وی با اشاره به اینکه در حال حاضر در ارتباط با توزیع کودهای اوره به کشاورزان دچار محدودیت شده ایم، گفت: علت اصلی این امر قطع گاز مجتمع پتروشیمی بوده که میزان تولید در این واحد تولیدی کاهش پیدا کرده است.
صباغ افزود: تاکنون اگر کمبودی در ارتباط با اختصاص کود اوره وجود داشت از محل ذخایر استرانژیک تامین میشد و البته هم اکنون کشت پاییزه به پایان رسیده و نیاز آنچنانی به این کود وجود ندارد.
وی ادامه داد: کشتهای انتظاری باقی مانده است که مساحت آن نیز خیلی زیاد نیست و نیاز کشاورزان تامین خواهد شد.
این مقام مسئول به سطح سبز مزارع کشت شده نیز اشاره کرد و گفت: در حال حاضر مزارع کشت شده استان از سطح سبز خوبی برخوردار هستند و از این وضعیت راضی هستیم.
وی افزود: به طور کلی وضعیت بارش و دمای هوا از ابتدای سال زراعی جاری نسبت به مدت مشابه سال گذشته بهتر بوده است. در سال زراعی گذشته هوا گرمتر بود و کشاورزان نگران ساقه دهی محصولات خود در این بازه زمانی بودند.
این مقام مسئول ادامه داد: میزان بارندگی در مدت مشابه سال گذشته نسبت به ابتدای سال زراعی جاری تاکنون بیشتر بوده، اما بارندگیهای موثرتر برای کشت امسال بیشتر بوده است.
وی بیان کرد: ۸۰ هزار هکتار از اراضی آبی و ۱۵۲ هزار هکتار از اراضی دیم استان برنامه ریزی شده تا کشت پاییزه انجام شود و در حال حاضر انجام کشت محصولاتی همچون گندم، جو و دانههای روغنی در حال انجام است.
انتهای پیام