به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد، حجتالاسلام نصرالله پژمانفر صبح امروز، در آیین بهرهبرداری از پروژههای ساماندهی حوزه زرکش و هفت پروژه محلهمحور گفت: ما در منطقه توس بیش از هفت جلسه داشتیم که شهردار و شورای شهر شرکت میکنند و ارتباط خوبی با مردم دارند.
وی افزود: شرایطی که امروز در شورای شهر و شهرداری میبینیم که ارتباط تنگاتنگی با مردم دارند و در جهت حل مشکلات مردم حضور پیدا میکنند، در مشهد کمسابقه بوده است. در دورههای گذشته هم اقداماتی انجام شده که قابل تقدیر است اما در این دوره پهنه و گستره خدمات بسیار وسیع بوده و در حوزه زیرساختها و خطوط مترو اقداماتی شده است.
پژمانفر بیان کرد: باید این خدمات را به نشان دهند تا بدانند در انجام وظایف خود چه مقدار پیشرفت داشتند. یکی از کارهایی که شهرداری و شورای شهر باید انجام میداد این بود که بتوانند این خدمات را منتقل و به مردم اطلاعرسانی کنند. در فضایی که دشمنان برای ناامیدی مردم تلاش میکنند باید به مردم نشان دهیم که مسئولان تلاش میکنند و اگر هم اشکالی وجود دارد تذکر میدهیم و پیگیری و برخورد میکنیم.
نماینده مردم مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: امروز کار کردن زیر زمین و راهاندازی خطوط مترو برای بسیاری که قصد انجام کار رسانهای دارند، انگیزه جدی نیست؛ چرا که نشان داده نمیشود اما اگر امروز با این شرایط و سختیها خطوط مترو را پیش نبریم، شاید در آینده نتوان این کار را انجام داد. مجبور هستیم نسبت به مترو تجدید نظر کنیم و برخی خطوط را ادامه ندهیم؛ زیرا شاید توجیه اقتصادی نداشته باشد و دیگر با منابع شهری نتوان این کار را انجام داد.
وی با بیان اینکه حاکمیت وظایفی نسبت به مشهد دارد، عنوان کرد: ما در حوزه خدمات زیارت در مشهد عقبافتادگی داریم که باید کمک کنیم و بخشی برعهده شهرداری است. یکی از موضوعات پارکینگ اطراف حرم بوده که دولت وظیفه دارد در این زمینه سرمایهگذاری کند. برای پروژه حرم تا حرم نیز تمام زمینها را با پول دولت تمام کردند اما ما این کار را انجام ندادیم، بنابراین در این زمینه عقبماندگی داریم.
پژمانفر خاطرنشان کرد: ما برای شهر مشهد چه کاری انجام دادیم؟ در این موضوع کوتاهی کردیم. امروز هم به همین دلیل یارانه حمل و نقل برونشهری زائر در مشهد تفاوتی نمیکند، بلکه افزایش هم داشته است. همچنین زائر در داخل شهر به دلیل نبود پارکینگ نمیتواند با وسیله نقلیه خود رفت و آمد کند.
نماینده مردم مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی گفت: ما اولویت را در زمینه پارکینگ گذاشتیم تا پارکینگ اطراف حرم را تامین کنیم. در این زمینه جلساتی با آستان قدس برگزار کردیم، با وزیر کشور هم جلسه داشتیم و درخواست کردیم کمک کنند. قرار است با خانم صادق هم در زمینه اعتبارات جلسه داشته باشیم.
وی اضافه کرد: بخشی از اقدامات برعهده ما بوده و بخشی هم باید مطالبه فراگیر شود. باید به مسئولان در کشور این پیام را برسانیم که اگر زمان ماندگاری زائر در حال کاهش بوده، علت این نیست که مسئولان محلی کوتاهی کردند، بلکه علت این است که در زمینه سرمایههای ملی کوتاهی شده است. امروز وظیفه شرعی داریم در مقابل پمپاژ ناامیدی خدمات را به مردم اطلاعرسانی کنیم.
عمده اعتبارات عمرانی این دوره در حوزه تامین آب است
سید ابراهیم علیزاده،رئیس کمیسیون محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر مشهدنیز اظهارداشت: رویکرد و نگاه این دوره ما دو موضوع بوده که یکی توجه به حاشیه شهر و دوم توسعه شهر مشهدالرضا(ع)، جهانشهر برکت و کرامت با محوریت حرم مطهر است.
وی افزود: این پروژهها ممکن است داخل محدوده شهری هم نباشد اما زیرساختهایی بوده که در آمایش شهری مشهد دیده شده است. نکته ما این است که این پروژهها آرامشی برای تک تک مجاوران امام مهربانیها ایحاد کند.
علیزاده با بیان اینکه این دوره بیشترین اعتبارات در حوزه زیرساختها است، عنوان کرد: با توجه به مشکلات زیادی که تامین آب دارد، عمده اعتبارات عمرانی این دوره در حوزه تامین آب و زیرساختهای مورد نظر است. از جمله اعطای مجوز به قراردادی است که 11.2 میلیون متر مکعب پساب برای 25 سال آینده را پیشخرید کنند تا بتوانند دغدغه تامین آب فضای سبز مشهد را برطرف کنند.
رئیس کمیسیون محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر مشهد ادامه داد: تمیزی شهر و فضای سبز زیبا دو خصیصه مهم مشهد است که نگهداشت و توسعه آن نیاز به توجه دارد. انتقال پساب از پرکندآباد تا میدان نمایشگاه، آب مناطق 8، 9، 10، 11 و کمربند سبز را تامین میکند.
وی خاطرنشان کرد: در این دوره حداقل بیش از 500 هکتار به فضای سبز شهر افزوده شده و پنج تصفیهخانه نیز در حال
اعضای شورا نگاه مسئله محور به مشکلات دارند
فاطمه سلیمی، عضو شورای اسلامی شهر مشهد نیز گفت: اعضای شورا نگاه مسئله محور به مشکلات دارند و هر یکشنبه در کمیته نظارتی تک تک پروژه ها بازدید و مشکلات آن با همراهی مدیران برطرف می شود.
وی افزود: معمولا پروژه های بزرگ مورد توجه مدیران است و پروژه گره گشا مردم کمتر دیده می شود اما در این دوره نگاه تغییر کرده و کال زرکش و پل دهرود از جمله این پروژه ها است که در این دوره به بهره برداری رسیده است.
عضو شورای اسلامی شهر مشهد بیان کرد: از آقای قلندر برای انتخاب مدیران شهری از بدنه سیستم تشکر میکنم زیرا این امر در پیشبرد امور اهمیت ویژه ای دارد. خوشبختانه مردم از کار مدیران رضایت مندی دارند که این رضایتمندی ناشی از خدمت است.
بهره برداری از پروژه ساماندهی حوزه زرکش با اعتبار 87 میلیارد تومان
وحید برجسته نژاد، شهردار منطقه 10 نیز اظهارداشت: پروژه ها متناسب با نیازهای احصا شده منطقه تعریف می شود و شامل بهسازی، بازسازی، روان سازی و ایمنی سازی معابر، افزایش سرانه فضای سبز، فرهنگی و ورزشی می شود.
وی افزود: تکمیل پروژه بهسازی کال زرکش به طول هزار و 750 متر و دسترسی به بزرگراه پیامبر اعظم (ص) از جمله پروژه هایی است که امروز به صورت رسمی افتتاح می شود.
شهردار منطقه 10 بیان کرد: همچنین سه زمین ورزشی، ارتقا دو فضا اجتماع محور و مخزن بتنی 300 متر مربعی در خیابان شریعتی و در مجاورت پارک کودک و سلامت از دیگر پروژه هایی است که امروز با اعتبار 87 میلیارد تومان به بهره برداری میرسد.
برجسته نژاد گفت: این پروژه ها بخشی از 208 پروژه ای است که در منطقه افتتاح خواهد شد و در کمتر از یک ماه دیگر شاهد افتتاح پروژه های دیگری در منطقه خواهیم بود.
انتهای پیام/282
∎