به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، امیر قاسمی در همایش «مدیران کارآفرین در کسب و کارهای ماندگار» با اشاره به فعالیت چشمگیر کارآفرینان در حوزه خوراک اظهار کرد: کشور ما با توجه به تعدد اقوام و آداب و رسوم در خوراک همیشه مورد توجه گردشگران داخلی و خارجی بوده است و استان گیلان با توجه به تنوع غذایی از موفقترین استانها در ثبت خوراک است.
وی افزود: رونق اقتصاد گردشگری شهری در کنار بافت و ابنیه تاریخی هر شهر مستلزم استفاده از ابزارهای دیگری است که خوراک در همه جهان به عنوان یکی از مؤثرترین مؤلفههای جذب گردشگر استفاده میشود و خوشبختانه کشور ما با توجه به تنوع و همراهی با هر ذائقهای در این حوزه از موفقترین کشورها است.
قاسمی در ادامه گفت: با توجه به علاقه گردشگران به حوزه خوراک و تجربه موفق مدیریت شهری از گذر خوراک سی تیر در چند سال اخیر شاهد راه اندازی گذرهای گردشگری خوراک، ون کافههای سیار در سراسر تهران و اختصاص خوراک سراها در پاساژهای در حال ساخت و مجموعههای گردشگری مدرن هستیم.
وی افزود: از آنجا که استقبال گردشگران و شهروندان از این مجموعهها نشان از اعتماد به مدیریت شهری دارد قوانین سختگیرانه در خصوص تضمین کیفیت، بهداشت و سلامت محصولات مورد استفاده برای بهره برداران انجام میشود.
قاسمی با اشاره به اولین همایش «مدیران کارآفرین در کسب و کارهای ماندگار» گفت: برگزاری این گونه همایشها و معرفی بهره برداران موفق در تجارت و ارائه خدمات سهم بزرگی در رونق گردشگری خواهد داشت و همه مجموعههای ذینفع میبایست در حمایت از اینگونه برنامهها سهم مشخصی داشته باشند.
در همایش «مدیران کارآفرین در کسب و کارهای ماندگار»؛
رئیس ستاد گردشگری شهرداری تهران: توسعه گردشگری خوراک باعث رونق اقتصاد گردشگری شهری میشود
رییس ستاد گردشگری شهرداری تهران در اولین همایش «مدیران کارآفرین در کسب و کارهای ماندگار»، توسعه گردشگری خوراک را از عوامل موثر در رونق اقتصادی گردشگری شهری دانست.
صاحبخبر -
∎