شناسهٔ خبر: 70623627 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: ایبنا | لینک خبر

اهالی شعر قیروکارزین به «کوچه باغ» رفتند/ آثار شاعران فارس چاپ و منتشر می شود

فارس- معاون فرهنگی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس گفت: در تلاش هستیم بوسیله طرح دفتر نسرین و گل، شعر شاعران تمام شهرستان های استان فارس را در قالب مجلدی چاپ و منتشر کنیم.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) در شیراز، نهمین رویداد فرهنگی ادبی «کوچه باغ» که به جریان شناسی شعر فارس می پردازد. در این نوبت ویژه شاعران شهرستان قیروکارزین بود و با کارشناسی و اجرای غلامرضا کافی به همراه سخنرانی جابر ترمک برنامه ریزی و برگزار شد. در این برنامه شاعران مدعو را سجاد حیدری قیری، محمدعلی منصوری و محمد دانش فر تشکیل دادند.

نهمین رویداد فرهنگی ادبی «کوچه باغ» با حضور غلامرضا خوش اقبال معاون فرهنگی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی، شاعران و دست‌اندرکاران شعر قیروکارزین در سالن غزل تالار حافظ اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان فارس با همکاری انجمن آثار و مفاخر فرهنگی استان فارس، اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس و مؤسسه فرهنگی هنری آفتاب مهر صبا، برپا شد.

در این رویداد که با اجرای غلامرضا کافی؛ استاد و عضو هیئت علمی دانشگاه شیراز، در تالار غزل اداره کل فرهنگ و ارشاد برگزار شد، ابتدا، دبیر انجمن ادبی فروغ، به جریان شناسی شعر قیروکارزین پرداخت و از پیشینه شعر و ادب شهرستان در گذر زمان سخن گفت.
جابر ترمک پس از معرفی چهره های برجسته شعر و ظرفیت های ادبی شهرستان، با خوانش یک غزل به سخنان خود پایان داد و در ادامه آقایان محمدعلی منصوری، محمد دانش فر و سجاد حیدری قیری به نمایندگی از شاعران قیروکارزین، به اجرای اشعار خود پرداختند.

محمد علی منصوری؛ شاعر، منتقد ادبی و مولف مجموعه شعر «خیابان غزل»، یک غزل عاشقانه و یک مثنوی فولکلور با موضوع دفاع و محمد دانش فر؛ شاعر و ترانه سرا، مولف سه مجموعه ترانه با عناوین «شب شاپرک ها»، «خوشه پروین» و «اهل دریا»، یک غزل، دو ترانه عاشقانه و یک ترانه حماسی، اجرا کرد.

سجاد حیدری قیری؛ مدیر مسئول موسسه فرهنگی هنری حافظ قیروکارزین، دارنده مقام اول جشنواره بین المللی شعر فجر در بخش کتاب شعر کلاسیک بزرگسال و مولف شش مجموعه شعر کلاسیک با عناوین «زغال سرو»، «استخاره ی تاک»، «دلم برای خزر شور می زند»، «مانیا»، «صبحِ صد خورشید» و «دَف»، دو غزل عاشقانه و دو غزل بومی ارائه داشت و در ادامه دکتر کافی، ضمن ابراز رضایت از کیفیت اشعار خوانده شده، سطح شعر قیروکارزین را در وضعیت خوبی ارزیابی کرد.