شناسهٔ خبر: 70623442 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

مدیر کل دفتر سرمایه‌گذاری استانداری:

تکمیل طرح‌های نیمه تمام فرصتی برای جذب سرمایه‌گذار خارجی در اصفهان است

اصفهان-ایرنا- مدیرکل دفتر سرمایه‌گذاری و اشتغال استانداری اصفهان گفت: تکمیل طرح‌های اقتصادی نیمه تمام به‌عنوان فرصتی برای جذب سرمایه‌گذار خارجی در برنامه‌ریزی‌های استان هدفگذاری شده است.

صاحب‌خبر -

احسان شهیر روز شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: یکهزار و ۶۹۰ طرح نیمه‌تمام در عرصه صنعت، گردشگری و میراث فرهنگی استان اصفهان شناسایی شده است که برای تامین مالی، دانش فنی، ماشین‌آلات، تجهیزات و مدیریت نیاز به مشارکت سرمایه‌گذار دارد.

وی ادامه داد: این طرح‌ها بین ۶۰ تا ۹۰‌ درصد پیشرفت فیزیکی دارند که جذب سرمایه‌گذار خارجی به‌منظور تکمیل آنها، جهش اقتصادی چشمگیری برای استان به‌همراه خواهد داشت.

مدیرکل دفتر سرمایه‌گذاری و اشتغال استانداری اصفهان با بیان اینکه جذب سرمایه‌گذار خارجی مستلزم نگاه راهبردی است، گفت: برای این مقوله باید رویکردها در استان همه جانبه، متناسب با زمان و مکان و متمرکز بر موضوع هدفگذاری شود.

شهیر اضافه کرد: ۶۰ کالای مزیت‌دار( دارای قابلیت صادرات) و ۶ کشور مقصد برای این موضوع انتخاب شده است تا اتفاق‌های خوبی در زیست بوم کسب و کار استان رقم بخورد.

مدیرکل دفتر سرمایه‌گذاری و اشتغال استانداری اصفهان اظهار کرد: فرصت یک‌ ماهه برای معرفی ظرفیت‌ها و شناسایی تازه‌ترین فرصت‌های سرمایه‌گذاری خارجی به نهادهای مختلف استان داده شده است تا با تدوین کتابچه‌ای مناسب، اطلاعات لازم در اختیار زیرمجموعه‌ها و متقاضیان سرمایه‌گذاری قرار گیرد.

شهیر خاطرنشان کرد: در حوزه دانش‌ بنیان، هوش مصنوعی و تامین ماشین‌آلات مورد نیاز ظرفیت‌های خوبی برای رونق سرمایه‌گذاری شناسایی شده است.

مدیرکل دفتر سرمایه‌گذاری و اشتغال استانداری اصفهان گفت: برآوردها نشان می‌دهد با توجه به شاخص‌های مختلف، اصفهان می‌تواند در بازارهای بین‌المللی موفق باشد که در این زمینه رفع چالش‌های موجود در جذب سرمایه‌گذاری خارجی و اهتمام ویژه وزارتخانه‌های امور خارجه و میراث فرهنگی ضروریست.

شهیر تاکید کرد: استان اصفهان به سرمایه‌گذاری و گردش اقتصادی نیاز دارد و برای پیشرفت در این بخش باید از ظرفیت‌های موجود به بهترین نحو ممکن استفاده شود.

به گزارش ایرنا و به گفته مسوولان، سرمایه‌گذاری خارجی ۱۸۵ میلیارد دلاری در سال گذشته نشان‌دهنده موفقیت‌های تجاری ایران در شرایط اقتصادی موجود است.

مسوولان اظهار امیدواری کرده اند با رفع محدودیت کشورمان در استفاده از سیستم‌های مالی بین المللی، فصل تازه ای در حوزه تجارت و نقل و انتقالات مالی گشوده شود.

بر اساس رتبه‌بندی ارائه شده از سوی وزارت کشور، استان اصفهان مرداد سالجاری با ۶۶ طرح به ارزش ۲ میلیارد و ۸۰۰ میلیون دلار بیشترین مبلغ جذب طرح‌های سرمایه‌گذاری خارجیِ به بهره‌برداری رسیده را داشته است و در رتبه نخست کشور قرار گرفت.

سهم اصفهان در صنعت کشور ۱۱ درصد، سرمایه‌گذاری ۱۰ درصد و اشتغال صنعتی هشت درصد و رتُبه آن در طرح‌های نیمه‌تمام صنعتی و تعداد معادن، اول و از نظر ذخایر معدنی، دوم است.

اصفهان با بیش از ۹ هزار واحد تولیدی کوچک و بزرگ با سرمایه ۲۲۱ هزار میلیارد ریال و اشتغال ۲۶۳ هزار نفر و حدود ۸۴۰ معدن در حال بهره‌برداری با سرمایه بیش از ۱۰ هزار میلیارد ریال و حدود ۱۸۰ هزار واحد صنفی، صنعتی‌ترین استان کشور به‌شمار می‌آید.