شناسهٔ خبر: 70620693 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

افزایش موارد خودکشی در میان نظامیان رژیم صهیونیستی

افزایش شمار نظامیان رژیم صهیونیستی که در ماه‌های اخیر خودکشی کرده‌اند، نشان دهنده شدت و سنگینی فشاری است که آنها با دیدن جنایات ارتکابی همقطاران خود در نوار غزه متحمل می‌شوند.

صاحب‌خبر -

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما پایگاه اطلاع رسانی اینترنتی مونبی Moonbee در صفحه کاربری خود در ایکس نوشت: افزایش شمار نظامیان رژیم صهیونیستی که در ماه‌های اخیر خودکشی کرده‌اند، نشان دهنده شدت و سنگینی فشاری است که آنها با دیدن جنایات ارتکابی همقطاران خود در نوار غزه متحمل می‌شوند. این نظامیان چه شاهد جنایات و چه همدست جنایات ارتش اشغالگر باشند، همه آنها مسئول نسل کشی وحشتناکی هستند که از چهارده ماه پیش در نوار غزه جریان دارد.

 

رژیم صهیونیستی طی ۲۴ ساعت ۵۶ فلسطینی از جمله چندین کودک را به شهادت رساند

شبکه یورونیوز گزارش داد اسرائیل در ۲۴ ساعت گذشته ۵۶ فلسطینی را کشت.

اسرائیل در حملات هوایی و بمباران‌های ۲۴ ساعت اخیر خود در نوار غزه ۵۶ نفر از جمله چند کودک، چندین غیرنظامی و همچنین دو عضو کمیته‌های حماس و افرادی را که مسئول تامین امنیت محموله کمک‌های بشردوستانه بودند، کشت. جنگنده‌های اسرائیلی در این حملات منطقه‌ای را که توسط اسرائیل به عنوان منطقه بشردوستانه اعلام شده بود، هدف قرار دادند.

همزمان با ادامه بمباران‌ها در روز‌های پنجشنبه و جمعه، دفتر نخست‌وزیری اسرائیل اعلام کرد به هیئتی از موساد، شین بت (سرویس اطلاعات داخلی اسرائیل) و ارتش اجازه داده است تا به مذاکرات در قطر با هدف دستیابی به توافق آتش‌بس ادامه دهند.

رسانه‌های اسرائیلی اعلام کردند که این هیئت روز جمعه اسرائیل را به مقصد دوحه ترک خواهد کرد. حماس در این باره اظهار نظری نکرده است.

ارتش اسرائیل همچنین اعلام کرد یک موشک را که توسط شبه نظامیان یمنی شلیک شده بود، رهگیری کرده است. در هفته‌های اخیر گروه مسلح حوثی‌های یمن چندین بار نقاطی از اسرائیل را هدف قرار داده است. البته به گفته مقامات اسرائیل اکثر موشک‌های شلیک شده توسط حوثی‌ها رهگیری شده و این حملات تلفات یا خسارات قابل توجهی به بار نیاورده است. با این حال حملات حوثی‌ها اقتصاد اسرائیل و حمل و نقل هوایی آن را مختل کرده است.

<div id="video-display-embed-code_11889739"><script type="text/JavaScript" src="https://www.iribnews.ir/fa/news/play/embed/4422265/11889739?width=600&height=350"></script></div>

 

 

تصویر پس از حمله رژیم صهیونیستی به شهرک حولا در جنوب لبنان 

پایگاه خبری الجرمق با انتشار این تصویر در کانال تلگرام خود گزارش داد نظامیان رژیم اشغالگر چندین خانه را در منطقه حولا در جنوب لبنان آتش زدند.

<div id="video-display-embed-code_11889740"><script type="text/JavaScript" src="https://www.iribnews.ir/fa/news/play/embed/4422265/11889740?width=600&height=350"></script></div>

 

 

فلسطینی‌ها در غزه هر روز برای دریافت غذای گرم ساعت‌ها در صف می‌مانند

به گزارش بخش تصویری خبرگزاری رویترز از شهر خان یونس در جنوب نوارغزه، مانع تراشی صهیونیست‌ها در ورود کمک‌های بشردوستانه بین المللی سبب شده صد‌ها هزار آواره فلسطینی در تهیه غذای روزانه فرزندان شان درمانده شوند و برای دریافت یک وعده غذای گرم ساعت‌ها در صف‌های بسیار طولانی منتظر بمانند.

فلسطینی‌ها روز پنجشنبه با تجمع در آشپرخانه خیریه در شهر خان یونس در جنوب نوارغزه تلاش کردند غذای گرم دریافت کنند. نوجوانانی در میان جمعیت دیده می‌شدند که بسیاری شان برای گرفتن غذای گرم تقلا می‌کردند.

 

تمام شَنان، زن ۶۲ ساله: از ساعت ۶ صبح اینجا منتظر هستیم غذای گرم دریافت کنیم تا بتوانیم چیزی بخوریم و بیاشامیم! چه کنم؟ نه آرد هست، نه شکر؛ نه سرپناهی مانده نه پتویی و نه تشکی! مردم از دست رفته‌اند. هیچ چیز نیست و آنچه هست گران است. مردم نمی‌توانند چیزی بخرند؛ هیچ! دختران نوجوان از ۴ یا ۵ صبح به آشپزخانه خیریه می‌آیند و صف می‌کشند. شاید کمی غذا به آنها برسد شاید هم نرسد. خدا می‌داند. تلاش می‌کنند غذای گرم بگیرند و بروند. از مردم چه کاری ساخته است؟ همه از دست رفته‌اند؛ همه ما از دست رفته‌ایم. هیچ کس باقی نمانده. ما می‌خواهیم این جنگ تمام شوند تا بتوانیم به خانه بازگردیم و از این وضعیتی که در آن گرفتار شده‌ایم خلاص شویم. الان دیگر قحطی شده؛ همه چی از دست رفته؛ مردم کجا باید بروند؟ چه خاکی بر سر کنند؟ هیچ چیز باقی نمانده؛ هیچ چیز. سبزی گران است، همه چیز گران است. کسی می‌تواند یک کیلو گوجه بخرد؟ یک وعده غذا بخرد؟ خیر! ما کلم می‌خواهیم، اما نه کسی دیده و نه طعمش را چشیده! غذا، نوشیدنی؛ هیچ چیز نیست.

فوآض صالح، مرد ۶۰ ساله: امروز اینجا در این آشپزخانه خیریه ایستاده‌ایم؛ هر وقت آشپزخانه خیریه غذا بپزد، بچه‌ها غذا می‌خورند. هر وقت غذایی پخته نشود، ما هم غذا نداریم و گرسنه می‌خوابیم. بچه هامان از گرسنگی گریه می‌کنند و فریاد می‌زنند. این وضعیت مردم غزه است! درخواست ما این است که گذرگاه‌ها را باز کنند و اجازه بدهند آرد وارد غزه شود. مهمترین نیاز مردم در اینجا آرد است. اگر آرد داشته باشیم به آشپزخانه خیریه نمی‌آییم. من ده بچه دارم. اگر آشپزخانه خیریه غذا نپزد، گرسنه می‌مانند!

نهاد‌های کمک رسان بین المللی می‌گویند نظامیان رژیم صهیونیستی در تحویل و توزیع کمک‌ها مانع تراشی می‌کنند و همین مانع تراشی‌ها سبب شدن بحران انسانی در غزه شدیدتر شود.

نسل کشی رژیم صهیونیستی در نوارغزه سبب شده دست کم یک میلیون و ۹۰۰ هزار نفر از مردم - نزدیک به ۹۰ درصد جمعیت غزه آواره شوند. به گفته مسئولان بهداشت و درمان در غزه تاکنون بیش از ۴۵ هزار فلسطینی به شهادت رسیده‌اند.

<div id="video-display-embed-code_11889755"><script type="text/JavaScript" src="https://www.iribnews.ir/fa/news/play/embed/4422265/11889755?width=600&height=350"></script></div>

 

 

 

ازدحام کودکان برای دریافت غذا در غزه

خبرگزاری سما در کانال تلگرام خود تصویری از ازدحام شدید کودکان فلسطینی برای دریافت غذا در نوار غزه منتشر کرد.

<div id="video-display-embed-code_11889757"><script type="text/JavaScript" src="https://www.iribnews.ir/fa/news/play/embed/4422265/11889757?width=600&height=350"></script></div>