به گزارش ایرنا از روابط عمومی جهاد کشاورزی مازندران، علیمحمد رمضانی روز جمعه اظهار کرد: امسال یک میلیون و ۵۳ هزار و ۸۴۴ تن برنج سفید در استان تولید شد که از این میزان ۸۵۱ هزار و ۱۹۵ تن بعد از مصرف، مازاد بر تولید است.
وی افزود: برنج مازندران از کیفیت و بازارپسندی بالایی برخوردار است، به همین دلیل در تمام استانها و شهرهای کشور مشتری خاص خودش را دارد.
رئیس اداره برنج سازمان جهاد کشاورزی مازندران با اشاره به رونق تولید برنج در استان، تصریح کرد: با توجه به این مسئله کشاورزان زودتر از سالهای گذشته با احتساب کشت دوم، اقدام به شخم و شیار زمستانه کردند.
رمضانی خاطرنشان کرد: در حال حاضر کشاورزان باید نسبت به آبگیری آببندانها و لایروبی رودخانههای اصلی و فصلی اقدام کنند.
برنجکاری یکی از مهم ترین فعالیت کشاورزی در مازندران و منبع مهم درآمد کشاورزان استان است و با تولید بیش از یک میلیون تن، ۴۲ درصد برنج مورد نیاز کشور از این استان تامین میشود. استان مازندران تولید کننده ۷۲ نوع محصول زراعی و باغی است که در تولید ۱۵ محصول رتبه اول تا سوم را دارد.
این استان با برخورداری از تنها ۲ و نیم درصد زمین کشاورزی کشور، سالانه هفت درصد از تولیدات کشاورزی و ۱۱ درصد از ارزش اقتصادی محصولات کشاورزی کشور را در اختیار دارد.