شناسهٔ خبر: 70614981 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: بسیج نیوز | لینک خبر

بانوی کار آفرین جهادی چگنی:

اشتغال‌زایی برای ۲۰۰ بانوی روستایی؛ گامی مؤثر در توسعه اقتصادی جامعه محلی

بانوی کار آفرین بسیجی شهرستان چگنی در راستای توسعه پایدار و تقویت اقتصاد محلی، ۲۰۰ بانوی روستایی با برنامه‌های اشتغال‌زایی جدید به بازار کار وارد کرد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری بسیج لرستان، بانوان کارآفرین نقش بسزایی در ایجاد فرصت‌های شغلی برای زنان دارند و با ابتکار و خلاقیت خود، به توسعه اقتصادی و اجتماعی جوامع کمک می‌کنند. این زنان با راه‌اندازی کسب‌وکارهای کوچک و متوسط، نه تنها به تأمین معیشت خود و خانواده‌هایشان می‌پردازند، بلکه با ایجاد شغل برای دیگر زنان، به توانمندسازی آن‌ها نیز کمک می‌کنند.

 این کارآفرینان با ارائه آموزش‌های لازم و ایجاد شبکه‌های حمایتی، به زنان دیگر انگیزه می‌دهند تا به عرصه کار و تولید وارد شوند و با اعتماد به نفس بیشتری به دنبال تحقق آرزوهای خود بروند. این حرکت نه تنها به بهبود وضعیت اقتصادی زنان کمک می‌کند، بلکه به تقویت جایگاه آن‌ها در جامعه نیز می‌انجامد.

در این راستا با بانوی کار آفرین بسیجی و جهادی ، به نام مژگان منصوری یکی از کارآفرینان موفق و جهادی شهرستان چگنی است که با هدف ارتقاء سطح معیشت زنان روستایی و ایجاد اشتغال، فعالیت‌های خود را آغاز کرده است به گفتگو پرداختیم در این گفتگو مژگان منصوری اظهار داشت: من از هفت سالگی به کار قالیبافی علاقه داشتم و از سن ۱۰ سالگی در کنار مادربزرگم تمام رنگرزی‌ها را خودم انجام می‌دادم. از همان سنین به گسترش این کار فکر می‌کردم.

وی  تصریح کرد: در سال ۹۳ با همکاری فرمانده حوزه و ناحیه وقت، کار خود را به‌طور رسمی آغاز کردم و با تلاش و پشتکار، توانستم در سال ۱۴۰۰ از طریق سازندگی ناحیه مقاومت بسیج چگنی، تسهیلاتی به مبلغ ۸۵ میلیون تومان دریافت کنم . و با استفاده از این تسهیلات، به آموزش و توانمندسازی زنان روستایی پرداخته و تاکنون در ۳۰ روستا کلاس‌های آموزشی برگزار کرده ام.

منصوری با بیان اینکه در این مدت، تعداد ۶۰۰ نفر کارآموز را آموزش داده‌ام خاطر نشان کرد: به قول و قوه الهی در این راستا برای ۲۰۰ نفر به‌طور غیرمستقیم اشتغال‌زایی ایجاد نمودم و گاهاً شده در یک هفته ۴۰ نفر کارآموز داشته‌ام و این برای من بسیار خوشحال‌کننده است.

بانوی کار آفرین با اشاره به نیاز زنان روستایی به آموزش‌های حرفه‌ای، گفت: زنان بااستعداد در روستاهای دورافتاده چگنی وجود دارند که هزینه کلاس‌های آموزشی را ندارند. من از طریق گروه‌های جهادی به آن‌ها آموزش می‌دهم و به‌طور غیرمستقیم باعث اشتغال‌زایی می‌شوم.

وی تأکید کرد: من با تسهیلاتی که از سازندگی ناحیه مقاومت گرفتم، توانستم این کار را انجام دهم و اگر بتوانم دوباره تسهیلات دریافت کنم، یک مکان مناسب برای آموزش‌های بیشتر فراهم می‌کنم.

قابل ذکر است که خانم منصوری هفته گذشته به‌عنوان کارآفرین نمونه شهرستان چگنی انتخاب شده‌اند و این موفقیت نشان‌دهنده تلاش و اراده قوی او در راستای خدمت به جامعه است.

انتهای پیام /