به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اراک؛ نشست تخصصی بررسی موضوعات مرتبط با مدیریت تعاون روستایی با حضور استاندار مرکزی، معاون وزیر و مدیرعامل سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران، نمایندگان مردم شهرهای اراک، کمیجان، خنداب، شازند و جمعی از مسئولان برگزار شد.
استاندار در این نشست گفت: ۶۰ نقطه عرضه مستقیم محصولات کشاورزی و باغی در نقاط مختلف استان برنامهریزی شده که طی سه سال راهاندازی میشود.
دکتر مهدی زندیهوکیلی افزود: امسال برای شب عید و ماه مبارک رمضان چند مکان موقت برای عرضه محصولات کشاورزی و باغداری در استان پیش بینی شده است.
او گفت: دستگاههای نظارتی استان مرکزی به موضوع میدان میوه و تره بار اراک ورود کردند که امید است مشکلات این فضای اقتصادی سریعتر حل شود.
استاندار افزود: لازم است چند سردخانه در استان مرکزی به ویژه در خنداب و ساوه احداث شود تا برای ذخیره میوه شب عید نگرانی وجود نداشته باشد؛ این در حالی است که بزرگترین کارخانه تولید آب میوه ایران و خاورمیانه در ساوه مستقر است و شهرستان خنداب نیز قطب تولید انگور در استان است و ضرورت دارد تا تعاون روستایی برای ساخت کارخانه کنستانتره با خرید تضمینی محصول اقدام کند.