به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد، سید ستار هاشمی در نشست شورای اداری استان کهگیلویه و بویراحمد، گفت: یکی از محورهای مورد توجه در دولت چهاردهم، تمرکز بر برنامه هفتم پیشرفت به عنوان یک میثاق ملی است.
وزیر ارتباطات با بیان اینکه نقش جدی حوزه فناوری و نوآوری در این برنامه به وضوح مشهود است؛ به طوری که بالغ بر ۵۳ درصد احکامات برنامه هفتم به طور مستقیم یا غیرمستقیم به حوزه فناوری و زیرساخت مرتبط است، افزود: آیا میتوان در مورد فضای اقتصادی کشور صحبت کرد و بر ظرفیتهای بیبدیل فناوری تأکید نکرد؟ آیا میتوان به بحث گردشگری و بومگردی اشاره کرد و زیرساختها را نادیده گرفت؟ در مکالمات و ملاقاتهای اخیر با مردم در مسجد صاحب الزمان، نارضایتیهایی به گوش میرسید که قطع برق به قطع ارتباطات منجر میشود.
وی تأکید کرد: امیدوارم که بتوانیم در خدمت شما ، به توسعه و ارتقاء استان در تراز برترینهای کشور کمک کنیم. شناختی که از ظرفیتهای استان دارم، این انتظار را قوت میبخشد.
وزیر ارتباطات با تأکید بر لزوم توجه به بحث اشتغال و اقتصاد در برنامه هفتم گفت: این دو موضوع لازم و ملزوم یکدیگر هستند. اگر اقتصاد در مسیر رشد قرار گیرد، بهطور طبیعی اشتغال نیز افزایش خواهد یافت.
وی عنوان کرد: بر اساس تکلیف برنامه هفتم، سهم اقتصاد دیجیتال باید به ۱۰ درصد از کل تولید ناخالص داخلی برسد و این هدف، نیاز به سیاستگذاری و اقداماتی زیرساختی دارد.
هاشمی اضافه کرد: در جلسات اخیر در شهرستان بویراحمد و گچساران، تلاشهای جوانان استان را مشاهده کردم. همکاران ما که در حوزههای مختلف زیرساختی و ارتباطی فعالیت دارند، از ظرفیتهای بینظیر استان شگفتزده شدند و بر همین اساس، اراده دارند تا به این استان کمک کنند.
وی با اشاره به نیاز به آموزش و ارتقای سطح شرکتهای استانی، گفت: بنده به همکاران در همراه اول ماموریت دادهام تا بهترین افراد کشور را به استان بفرستند و جوانان را آموزش دهند، تا این شرکتها در سطح ملی مطرح شوند و به ترجمان اهداف اقتصاد دیجیتال و برنامه هفتم پیشرفت تبدیل شوند.
هاشمی همچنین به توسعه زیرساختهای ثابت اشاره کرد و افزود: آمارها نشان میدهد که در زمینه شبکه پهنباند سیار، اقدامات خوبی در استان انجام شد؛ اما در برخی روستاها و راههای استان همچنان مشکلاتی داریم. در این راستا، طی سفر جاری، با همکاران تماسهای میدانی برقرار کردیم تا کیفیت ارتباطات را بررسی کنیم. تعهد ما این است که کیفیت ارتباطات را به حدی برسانیم که رضایت مردم حاصل شود.
وی در ادامه وضعیت زیرساختها را مورد توجه قرار داد و بیان کرد: ما در وزارت ارتباطات بیش از ۱۲۷ میلیارد تومان در استان سرمایهگذاری کردهایم و این تنها آغاز کار است. همچنین ما به ازای این سرمایهگذاریها، ۲۸ روستا را به شبکه ملی اطلاعات متصل کردیم و برنامه داریم تا ۷۷ روستای دیگر را نیز به بهبود خدمات ارتباطی ارتقا دهیم.