شناسهٔ خبر: 70611681 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: ایلنا | لینک خبر

در تماس با ایلنا مطرح شد؛

شکایت نیروهای پیمانکاری مخابرات از نحوه‌ی پرداخت حق سنوات/ چرا طرح ساماندهی به نتیجه نمی‌رسد؟

در تماس با ایلنا مطرح شد؛ نیروهای پیمانکاری مخابرات گفتند: از چند روز گذشته، پرداخت سنوات در برخی از مناطق انجام شده است. اما این پرداخت بدون ریز محاسبه بوده است و ما نمی‌دانیم این مبلغ بابت چه سال‌هایی است و آیا شامل مانده مرخصی نیز می‌شود یا خیر.

صاحب‌خبر -

 جمعی از نیروهای مخابرات ایران در تماس با خبرنگار ایلنا، از تداوم مشکلات خود گفتند. آن‌ها با اشاره به پرداختِ سنواتِ برخی از همکاران خود در مناطق مختلف گفتند: از چند روز گذشته، پرداخت سنوات در برخی از مناطق انجام شده است. اما این پرداخت بدون ریز محاسبه بوده است و ما نمی‌دانیم این مبلغ بابت چه سال‌هایی است و آیا شامل مانده مرخصی نیز می‌شود یا خیر. 

به گفته‌ی این نیروها، این پرداخت‌ها به صورت سلیقه‌ای انجام شده و فعلا فقط برای شش یا هفت استان صورت گرفته است. به علاوه برای همکارانی که در سامانه ثبت شکایت کردند، این مبلغ واریز نشده است. یعنی همکارانی که فقط شکایت خود را ثبت کردند و حتی پیگیرِ کارهای بعدیِ شکایت نشدند هم فعلا مبلغی واریز نشده است. 

این نیروها همچنین با اشاره به‌عدم گروه‌بندیِ نیروهای مخابرات گفتند: ما در یک چرخه باطل گیر کرده‌ایم؛ حقوق و مزایای ما از سوی مخابرات ایران پرداخت و محل کار ما نیز توسط مخابرات منطقه مشخص می‌شود، اما اگر شکایتی داشته باشیم، شرکتِ پیمانکار باید جوابگو باشد. مخابرات ما را به شرکتِ پیمانکار سپرده و مسئولیتِ خود را از روی دوش ما برداشته است. 

آن‌ها می‌گویند: چارت سازمانی مشخص است و هر کس وظایف خود را دارد. بر اساس این چارت، افراد باید با توجه به مدرک و کاراییِ خود در جایگاه مشخصِ خود فعالیت کنند و بر این اساس باید گروه‌بندی شوند. 

این نیروها می‌گویند: مدیران مالی و مدیران منطقه برای اینکه پاداش سالانه‌شان را دریافت کنند باید هزینه‌ها را کم کنند و برای این کار از حق و حقوق ما می‌زنند و مانع ارتقای گروه نیروها می‌شوند. 

نیروهای مخابرات در پایان با اشاره به‌ عدم به نتیجه رسیدن طرح ساماندهی کارکنان دولت گفتند: طرح ساماندهی بعد از این همه تبلیغ هنوز به نتیجه نرسیده است. این طرح هیچ بار مالی ندارد و فقط شرکت‌های واسط حذف می‌شوند. البته مشخص است که به دلیلِ منفعتی که به شرکتهای واسط می‌رسد، گروه‌های منتفع با این طرح مخالفت می‌کنند. 

این نیروها می‌گویند: سهام شرکتهای پیمانکاری متعلق به مخابرات است؛ پس مخابرات بخش زیادی از سودِ این شرکت‌ها را می‌گیرد. مشخص است که در چنین شرایطی مقابل حذف شرکتهای پیمانکاری می‌ایستند. اما اگر این شرکت‌ها حذف شوند، پولی که به جیبِ واسطه‌ها می‌رود صرفِ خود نیروها می‌شود و امنیتِ شغلی ما هم افزایش پیدا می‌کند.

انتهای پیام/