به گزارش دفاعپرس از قم، نخستین جلسه هماهنگی کمیته اطلاعرسانی و فناوری اطلاعات ستاد تسهیلات زائرین و خدمات سفر استان قم با محوریت جشنهای نیمه شعبان در سالن جلسات شهید مولوی شهرداری قم برگزار شد.
در این جلسه مباحث مختلف پیرامون نحوه پوشش رسانهای جشنهای دهه مهدویت و سالروز ولادت حضرت مهدی (عج) مطرح و با تأکید بر لزوم بسیج تمام ظرفیتهای رسانهای استان، برنامهریزی لازم بهمنظور استفاده از ظرفیتهای ملی در این زمینه انجام گرفت.
موضوع اطلاعرسانی برنامههای مختلف این ایام با توجه به پیشبینی حضور میلیونی عاشقان حضرت ولیعصر (عج) و همچنین نحوه ارائه خدمات مختلف به زائران شهر مقدس قم و نمازگزاران مسجد مقدس جمکران در ایام نیمه شعبان و استفاده از ظرفیتهای مردمی و گروههای جهادی ازجمله موضوعاتی است که در این جلسه از کمیته موردبحث و بررسی قرار گرفت.
احمد نامداری مدیرکل روابط عمومی و امور بینالملل استانداری قم در این جلسه ضمن تأکید بر اهتمام تمام دستگاهها به پیوست اطلاعرسانی خدمات و اقداماتی که در مناسبتهای پیشِرو انجام خواهد شد، افزود: پیگیریها و برنامهریزیهای لازم بهمنظور یکپارچگی فرآیندهای اطلاعرسانی در سطح استانی، ملی و بینالمللی انجامشده و امیدواریم با بسیج ظرفیتهای رسانهای بتوانیم اطلاعرسانی شایستهای را از این رویدادبزرگ به میزبانی شهر قم به انجام رسانیم.
نامداری در ادامه موضوع استفاده از ابزارهای نوین در اطلاعرسانی را از دیگر رویکردهای اجرایی کمیته ذکر کرد و افزود: اثرگذاری فرآیندهای اطلاعرسانی در قالب استفاده از ابزارهای نوین ارتباطی با توجه به فراگیری استفاده از آن میبایست در دستور کار قرارگرفته و ظرفیتهای حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات در این حوزه مورداستفاده قرار گیرد.
وی توجه به جلوههای مختلف رویداد بزرگ ولادت حضرت ولیعصر (عج) را در سطح رویدادهایی نظیر اربعین حسینی دانست و تصریح کرد: این حرکت بزرگ به میزبانی شهر مقدس قم، درحوزه فرهنگی نیز مستلزم توسعه فرهنگ میزبانی در بین شهروندان است و باید در این زمینه علاوه بر تولید و انتشار محتوای رسانهای، اقدامات لازم در دستور کار متولیان امور فرهنگی قرار گیرد.
نامداری همچنین با تقدیر از اقدامات رسانهای سالهای گذشته، گفت: احصاء نقاط قوت و ضعف عملکرد کمیته و خروجیهای رسانهای در سالهای گذشته میبایست انجام پذیرد و راهکارهای تقویت امور اطلاعرسانی و تسهیل دسترسی آسان زائران به اطلاعات موردنیاز و راهنمایی آنان در دستور کار قرار گیرد.
مدیرکل ارتباطات و امور بینالملل شهرداری قم نیز در این جلسه با اشاره به برنامههای مختلف تعریفشده در دبیرخانه کمیته اطلاعرسانی و فناوری اطلاعات ستاد تسهیلات زائرین و خدمات سفر استان قم، بر تمرکز و یکپارچگی امور اطلاعرسانی تأکید کرد و گفت: بسترسازیهای لازم در بستر اینترنت و فضای مجازی برای امور اطلاعرسانی به انجام رسیده و تحت عنوان سامانه قم زائر مجموعه خدمات و اطلاعات موردنیاز زائران ارائه خواهد شد.
مهدی کلانترزاده با تأکید بر ضرورت توجه ویژه رسانه ملی به پوشش رویداد بزرگ جشنهای نیمه شعبان، ادامه داد: فضاسازی و اطلاعرسانی محیطی نیز با قالب شکلی واحد در ایام نیمه شعبان به انجام خواهد رسید تا هویت بصری شهر قم در میزبانی از زائران نیز یکپارچه بوده تا اثرگذاری مناسبی را در ایجاد احساس معنوی زائران و شهروندان شاهد باشیم.
وی همچنین اطلاعرسانی همهجانبه در خصوص طرحهای ترافیکی و تمهیدات عبور و مرور در سطح شهر و بهویژه در مسیرهای منتهی به مسجد مقدس جمکران و حرم مطهر را یادآور شد و افزود: با توجه به چیدمان پارکینگها و پارکسوارها و همچنین محدودیتهای تردد وسایل نقلیه شخصی، این اطلاعات باید بهصورت کامل در اختیار زائران و شهروندان قرار گیرد.
تشریح مجموعه برنامههای مسجد مقدس جمکران در اعیاد شعبانیه، پویشهای تبلیغاتی و رسانهای، فضاسازی شهری، ارسال پیامک خیرمقدم به زائران، بهروزترین نقشههای شهر و طرحهای ترافیکی محدوده جمکران، حضور رسانههای ملی و بینالمللی در رویداد نیمه شعبان و استفاده از ظرفیت ستاد مردمی اجتماعات مهدوی از دیگر موضوعاتی بود که در این جلسه با ارائه برنامهها توسط اعضا به آن پرداخته شد.
انتهای پیام/
∎