شناسهٔ خبر: 70609120 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

لزوم تشدید نظارت‌ها بر فرآورده‌های لبنی

به گفته کارشناسان جهاد کشاورزی عدم استفاده استفاده از سموم و کودهای شیمیایی در محصولات لبنی، میزان تولید آنهارا نسبت به محصولات غیر ارگانیک 27 درصد کاهش داده و این امر باعث افزایش قیمت این محصولات شده است

صاحب‌خبر -
<div id="video-display-embed-code_11887059"><script type="text/JavaScript" src="https://www.iribnews.ir/fa/news/play/embed/4421729/11887059?width=600&height=350"></script></div>

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز کردستان، این روز‌ها فروش محصولات به اصطلاح ارگانیک رشد زیادی داشته و در این بین محصولاتی مانند فرآورده‌های لبنی محلی در هر کوچه و خیابانی در دسترس است.

این موضوع نظارت بیشتر بر نحوه عرضه این محصولات لبنی و همچنین معیار‌هایی برای رعایت استاندارد می‌طلبد.