شناسهٔ خبر: 70606727 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: دانشجو | لینک خبر

بررسی بودجه شرکت فرودگاه‌ها و هما در دیوان محاسبات کشور

در ادامه روند بررسی بودجه پیشنهادی سال ۱۴۰۴ شرکت‌های دولتی در دیوان محاسبات کشور، بودجه شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران و شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی بررسی شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو از اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل دیوان محاسبات کشور، دادستان دیوان محاسبات در نشست بررسی بودجه شرکت فرودگاه‌ها و هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران (هما) که به صورت جداگانه برگزار شد، اظهار داشت: یکی از اهداف و برنامه‌های این نهاد نظارتی درباره بررسی بودجه شرکت‌ها علاوه بر توجه به رعایت موارد قانونی، کمک برای رفع مشکلات است.

داود محمدی با بیان اینکه نگاه دیوان محاسبات به مدیران، به عنوان سرمایه، برای صیانت از بیت المال است، تصریح کرد: این نهاد نظارتی در انجام ماموریت‌های خود برای انجام سرمایه گذاری و جذب سرمایه گذاران بخش خصوصی جسارت را از مدیران نمی‌گیرد بلکه در صورت نیاز همراهی و حمایت‌های لازم را نیز انجام می‌دهد.

دادستان دیوان محاسبات کشور با تاکید بر اینکه حرکت شرکت‌ها باید رو به جلو باشد و در قبال وظایف خود شرکت داری را انجام دهند، گفت: در برخی مواقع شاهد ترک فعل‌هایی توسط مدیران هستیم که این موضوع توجیهی ندارد و در آینده ممکن است برای آنان مشکلاتی را به وجود آورد.

در این نشست معاون فنی و حسابرسی امور اقتصادی و زیربنایی دیوان محاسبات کشور نیز گفت: این نهاد نظارتی بررسی عملکرد شرکت‌های دولتی را انجام داده و در جلسات بررسی بودجه پیشنهادی به دنبال پیشگیری و گره گشایی و تطبیق بیشتر بودجه شرکت‌ها در راستای رفاه عمومی و تنظیم گری اقتصادی است.

محسن برزوداده بیان کرد: شرکت‌های دولتی پیش از اینکه منتظر بودجه‌های دولتی باشند باید در موضوع درآمد و هزینه‌ها و همچنین جذب سرمایه گذاران داخلی و خارجی چشم انداز کارشناسی شده داشته باشند.

برزوزاده تصریح کرد: نتایج جلسات بررسی بودجه شرکت‌های دولتی توسط دیوان محاسبات به کمیسیون تلفیق مجلس شورای اسلامی ارائه می‌شود و این موضوع نیز تاثیر بسزایی در جلوگیری از انحرافات احتمالی در بودجه دارد.

براساس این گزارش، در این جلسه رضا نخجوانی معاون وزیر و مدیرعامل شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران نیز با قدردانی از برگزاری این جلسه به بودجه پیشنهادی این شرکت در سال ۱۴۰۴ و افزایش آن در بخش‌های مختلف اشاره کرد و افزود: این شرکت با چالش‌هایی رو به رو است که ورود دیوان محاسبات می‌تواند برای رفع آن تاثیرگذار باشد.

شمس الدین فرزادی پور مدیرعامل شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران نیز گزارشی از بودجه پیشنهادی سال ۱۴۰۴ این شرکت ارائه کرد و گفت: از رئیس کل، دادستان و سایر مسئولان دیوان محاسبات درخواست همراهی برای رفع مشکلات موجود از جمله کمک به رفع مشکل هواپیما‌های زمین گیر شده داریم.