شناسهٔ خبر: 70606410 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: دانشجو | لینک خبر

نیروگاه‌ها به دلیل کمبود انرژی، ناچار به ادامه سوزاندن مازوت شدند

معاون محیط زیست انسانی سازمان حفاظت از محیط زیست کشور گفت: متاسفانه به دلیل ناترازی انرژی، نیروگاه‌ها ناچار به ادامه سوزاندن مازوت شدند.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، صدیقه ترابی معاون محیط زیست انسانی سازمان حفاظت از محیط زیست کشور، با بیان اینکه متأسفانه نیروگاه‌ها با توجه به ناترازی انرژی، مجبور شدند مازوت سوزی را ادامه بدهند، گفت: در پیگیری اجرای مصوبات کارگروه ملی آلودگی هوا، وزارتخانه نفت و نیرو ۲ هفته دیگر زمان خواستند تا برنامه‌ای بدهند که ظرف چند سال آینده کیفی سازی سوخت را محقق کنند.

وی افزود: در پیگیری اجرای مصوبات کارگروه ملی آلودگی هوا تاکید داریم اگر قرار است از مازوت هم در نیروگاه‌ها استفاده شود، کیفیت آن به سولفور کم بهبود پیدا کند و یا اینکه نیروگاه‌ها به فیلترهای لازم مجهز شوند.

معاون محیط زیست انسانی سازمان حفاظت از محیط زیست کشور گفت: در مسیر رسیدن به توسعه پایدار در عین حال که نباید از توسعه ممانعت کنیم باید راهکارها و فرآیندهایی را انتخاب کنیم که با وجود انجام فعالیت‌های صنعتی، اثرات زیست محیطی آنها را کاهش دهیم.

ترابی افزود: با توجه به ابعاد مختلف اقدامات توسعه‌ای با مسائل مختلف محیط زیستی نیز در کشور مواجه هستیم و توسعه یافتگی فقط توجه به بُعد اقتصادی نیست و اگر به ابعاد زیست محیطی توجه نکنیم شاهد توسعه ناپایدار خواهیم بود.

وی ادامه داد: در سازمان حفاظت محیط زیست بر این باور هستیم که به جای نادیده گرفتن اثرات و پیامدهای زیست‌محیطی توسعه صنایع، باید این اثرات شناسایی شده و کمک کنیم از روش‌هایی استفاده شود که این پیامدها به حداقل برسد.

معاون محیط زیست انسانی سازمان حفاظت از محیط زیست کشور با بیان اینکه امروزه استفاده از فناوری‌های نوین و روش‌هایی که کمترین اثر را روی محیط زیست دارند، باید مورد استفاده قرار گیرد، گفت: ما در سازمان حفاظت از محیط زیست این رویکرد را داریم که به جای نادیده گرفتن اثرات و پیامدهای زیست محیطی توسعه صنایع و توسعه‌های دیگر، اینها را شناسایی و همراهی کنیم تا از روش‌هایی استفاده کنند که آسیب‌هایشان به حداقل، کاهش پیدا کند.

ترابی با تاکید بر ضرورت جدی گرفتن سند آمایش سرزمین در توسعه صنعتی افزود: این سند در چند سال اخیر مصوب و ابلاغ شده است، در حالی که بسیاری از فعالیت‌های صنعتی و اقتصادی در مناطق مختلف کشور از سال‌های قبل شروع شدند، امروز انتظار داریم برای جانمایی و انطباق فعالیت‌های جدید با محیط زیست این سند مورد توجه قرار گیرد.

وی با اشاره به فعالیت دفتر پسماندهای ویژه و همچنین دفتر ویژه آب و خاک در سازمان حفاظت محیط زیست وجود دارد، ادامه داد: سازمان نظارت ویژه و جدی به این حوزه‌ها دارد.