شناسهٔ خبر: 70604821 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: ایلنا | لینک خبر

منابع ترکیه‌ای خبر دادند:

ترکیه با دولت جدید سوریه برای مبارزه با تروریسم در این کشور همکاری می‌کند

منابع ترکیه‌ای خبر دادند: منابعی در وزارت دفاع ترکیه، از همکاری با دولت جدید سوریه برای مبارزه با تروریسم در این کشور خبر داد.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایلنا به نقل از راشاتودی، منابعی در وزارت دفاع ترکیه تایید کردند که در مرحله جدید در سوریه جایی برای تروریسم وجود ندارد و آنکارا و دمشق اجازه نمی‌دهند که تروریسم وجود داشته باشد.

این منابع توضیح دادند که تمام اشکال کمک و حمایت در مرحله بعدی به سوریه ارائه خواهد شد و اینکه ارتش ترکیه به ایستادگی در کنار مردم سوریه و حمایت از آن‌ها ادامه خواهد داد.

بر اساس گزارش این‌ منابع، در سال ۲۰۲۴، ۳ هزار و ۷۰ تروریست در عملیات‌های ارتش ترکیه در شمال سوریه و عراق از بین رفته‌اند.

این منابع ترکیه‌ای افزودند: «ترکیه مصر است که با سازمان‌های تروریستی که وحدت سوریه را هدف قرار داده‌اند، مبارزه کند».

 

 

انتهای پیام/