به گزارش دفاعپرس از خراسان شمالی، «مرتضی فیروزآبادی» معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد امام خمینی (ره) عصر دیروز (چهارشنبه) با حضور و بازدید از نمایشگاه خودکفایی مددجویان کمیته امداد خراسان شمالی، با اشاره به برنامههای کمیته امداد در زمینه پرداخت تسهیلات به دهکهای پایین جامعه در راستای توانمندسازی این قشر، اظهار داشت: کمیته امداد یک سیستم بر اساس مددکاری اجتماعی است و در تمام خدمات تلاش بر این شده که بر پایه مددکاری علمی انجام شود تا به افراد جامعه کمک کند که پتانسیلها و قابلیتهای خود را به عرصه ظهور برسانند. براساس هدفگذاریهای انجام شده، تا پایان امسال ۱۱۰ هزار نفر از مددجویان کمیته امداد خودکفا خواهند شد، طی سال گذشته نیز ۱۰۰ هزار نفر از مددجویان کمیته امداد با حمایت و پرداخت تسهیلات خودکفا شدند.
وی با بیان اینکه خودکفایی مددجویان یکی از مطالبات مقام معظم رهبری از کمیته امداد امام خمینی (ره) است و بر این اساس برنامه ریزیها با این رویکرد است، تصریح کرد: به دنبال این هستیم که خانوادهها از نظر فکری، اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی به توانمندی برسند تا در جامعه افراد تاثیر گذاری باشد و حتی در کنار ایجاد اشتغال برای خودشان برای افراد دیگر هم اشتغال ایجاد کنند. طی امسال برای ایجاد اشتغال مددجویان کمیته امداد ۳۰ هزار میلیارد تومان تسهیلات در قانون بودجه مصوب و ۴۵۰۰ میلیارد تومان نیز از منابع استانداران اختصاص یافته است. از مجموع این منابع تاکنون ۱۵ همت تسهیلات جذب شده است و پیش بینی میشود تا پایان سال ۸۰ درصد از این مبلغ جذب شود.
وی با اشاره به اینکه در حال حاضر دو میلیون و ۲۱۸ هزار خانواده در قالب چهار میلیون و ۴۵۳ هزار نفر تحت پوشش این نهاد هستند که یک میلیون و ۳۰۰ نفر زنان سرپرست خانوار هستند، ادامه داد: در حوزه اشتغال در ابتدا شناخت قابلیتهای خانواده، شرکت افراد در دوره های آموزشی، حضور در کارگاههای اشتغال و بعد از ایجاد اشتغال بازدیدهای مکرر و مشاوره لازم و بعد از این که به اطمینان رسیدیم که خانواده به استقلال لازم رسیده است کار به دست خودشان سپرده میشود و خانوادهها در جشنهای خودکفایی به عنوان الگو معرفی خواهند شد. یک میلیون نفر از مددجویان تحت پوشش مستعد اشتغال هستند و سعی ما بر این است تا آنها را وارد چرخه اشتغال کنیم.
معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد امام خمینی (ره) با اشاره به راه اندازی صندوق تضمین اشتغال کمیته امداد و بهره مندی زنان سرپرست خانوار از ضمانت این صندوق، گفت: در راستای سهولت در دریافت تسهیلات اشتغال برای مددجویان فاقد ضامن صندوق تضمین اشتغال فعالیت خود را از امسال آغاز کرده است و تاکنون ضمانت دو هزار و ۵۰۰ نفر از زنان سرپرست خانوار را انجام داده است.
انتهای پیام/
∎