شناسهٔ خبر: 70598850 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: ایبنا | لینک خبر

حضور شاعر در زادگاهش؛

عبدالجبار کاکایی مهمان شهر کتاب ایلام شد

ایلام - عبدالجبار کاکایی شاعر نام آشنای ایلامی در شهر کتاب ایلام با علاقه‌مندان شعر و ترانه و ادبیات دیدار و شعرخوانی کرد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) در ایلام، عبدالجبار کاکایی شاعر و ترانه‌سرای نام آشنای ایلامی به مناسبت سومین سال فعالیت شهر کتاب در این مکان فرهنگی با علاقه‌مندان شعر و ادبیات دیدار و گفت‌وگو و شعرخوانی کرد.

در این دیدار که بعدازظهر روز چهارشنبه دوازدهم دی‌ماه به میزبانی «شهر کتاب ایلام» با حضور شاعران و نویسندگان و علاقه‌مندان به شعر و ادب و ترانه برگزار شد، عبدالجبار کاکایی در خصوص شعر و زندگی با تکیە بر مثنوی مولانا سخنرانی کرد.

عبدالجبار کاکایی مهمان شهر کتاب ایلام شد

در ادامه این برنامه، سراینده مجموعه شعر «آوازهای واپسین» از خاطرات کودکی و نوجوانی‌اش در ایلام و سپس در باب مثنوی معنوی سخنرانی کرد و در ادامه اشعار فارسی و کردی‌اش را برای همشهریانش خواند.

حضور کاکایی شاعر نام‌آشنای ایلامی در زادگاهش با استقبال دوستداران ادبیات همراه بود و مورد استقبال مخاطبان قرار گرفت. این برنامه با دیدار و احوالپرسی و عکس گرفتن به پایان رسید.

به گزارش ایبنا؛ عبدالجبار کاکایی در سال ۱۳۴۲ در ایلام به دنیا آمد. وی همان ابتدای تولد به همراه خانواده در عراق ساکن شد و هنگامی که یک سال و نیم بیشتر نداشت به ایران بازگشت. وی دوران کودکی و تحصیلات ابتدایی، راهنمایی و دبیرستان را در زادگاهش ایلام گذراند و در سال ۱۳۶۰، دیپلم اقتصاد گرفت و سال بعد به تهران آمد و تحصیلاتش را تا مقطع کاردانی زبان و ادبیات فارسی در دانش‌سرای تربیت معلم ادامه داد. در سال ۱۳۶۴ وارد دانشگاه شهید بهشتی تهران شد و در سال ۱۳۶۸ مدرک کارشناسی زبان و ادبیات فارسی را دریافت کرد.

عبدالجبار کاکایی مهمان شهر کتاب ایلام شد

کاکایی در سال ۱۳۷۳ مدرک کارشناسی ارشد زبان و ادبیات فارسی را اخذ کرد و در تهران سکونت گزید و کارمند رسمی وزارت آموزش و پرورش است و در حوزه‌های شعر و ترانه و نقد ادبی فعالیت دارد. برخی از آثار عبدالجبار کاکایی:

شب‌های شهریور: آثار چهارمین همایش سراسری شعر جوان، زنبیلی از ترانه: گزینش و شرح مختصر منتخب غزل معاصر ایرانو، آوازهای نسل سرخ: نگاهی به شعر معاصر ایران از ۱۳۵۷ تا ۱۳۶۷، آوازهای واپسین، مرثیه روح، سال‌های تاکنون، حتی اگر آئینه باشی، نگاهی به شعر معاصر ایران، نقد و بررسی، گزیده ادبیات معاصر، بررسی تطبیقی ادبیات پایداری جهان، زنبیلی از ترانه، منتخب غزل، بر شانه‌های باران (آلبوم صوتی)،فرصت نایاب، از تو دورم (کاست)، حوض نقاشی، کشته‌های بی طرف، لگدکوب خیال و...