شناسهٔ خبر: 70598590 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: ایلنا | لینک خبر

معاون هماهنگ کننده سازمان بسیج:

اگر کسی بخواهد ملت ایران را بشناسد، باید درباره شهید سلیمانی مطالعه کند

معاون هماهنگ کننده سازمان بسیج: معاون هماهنگ کننده سازمان بسیج مستضعفین کشور گفت: ما در فراق شخصیتی دور هم جمع شدیم که شناسنامه ملت بزرگ ایران است و اگر کسی بخواهد ملت ایران را بشناسد، باید درباره شهید حاج قاسم سلیمانی مطالعه کند.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایلنا، سردار حسین معروفی معاون هماهنگ کننده سازمان بسیج مستضعفین کشور  بامداد پنجشنبه در آیین ساعت شهادت سردار شهید حاج قاسم سلیمانی در محل گلزار شهدای کرمان گفت: فراق شهید حاج قاسم برای ما عادی و فراموش نمی شود و ما روز به روز بیشتر این فراق را در همه عرصه ها احساس می کنیم.

وی افزود: اما در عین حال امروز ثمره بزرگ این شخصیت کم نظیر را لمس و مشاهده می کنیم و شهید سلیمانی مربوط به ایران نیست.

معاون سازمان بسیج مستضعفین تصریح کرد: ما در فراق شخصیتی دور هم جمع شدیم که شناسنامه ملت بزرگ ایران است و اگر کسی بخواهد ملت ایران را بشناسد، باید درباره شهید حاج قاسم سلیمانی مطالعه کند.

وی با بیان اینکه غیرت شهید سلیمانی غیرت ملت ایران است گفت: توجه به نوامیس مسلمین، اخلاص، صداقت، ولایت باوری، مردم داری، مقاومت و ایستادگی او را همه دیده اند؛ یعنی دنیای سلطه و کفر بداند اگر حماقت کرد و ۱۳ دی ۱۳۹۸ این شخصیت عاشورایی و تربیت شده مکتب وحی را به ظاهر حذف کرد تا چراغ مقاومت خاموش شود، اینک پی به حماقت خود برده است.

 

 

انتهای پیام/